Nieuwe baas voor Mobilize Beyond Automotive: Fedra Ribeiro

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Ribeiro begon in november 2021 bij Mobilize als coo. (Foto: Mobilize)

Fedra Ribeiro is per 1 januari 2023 benoemd tot ceo van Mobilize Beyond Automotive, de mobiliteitsdivisie van Renault Group. Ribeiro is sinds 2021 coo bij Mobilize en is de opvolger van Clotilde Delbos, die het concern na tien jaar gaat verlaten en sinds februari de leiding had over Mobilize. Zo met Renault Group.

Voordat Ribeiro bij Mobilize begon, was ze executive vice president progressive mobility bij Bosch en bekleedde ze verschillende managementfuncties in de divisies Connected Mobility Solutions en Aftermarket. Ribeiro begon haar carrière in 1998 in Portugal en heeft in verschillende landen voor Volkswagen Group, Raytheon Technologies en SPX Corporation gewerkt.

Renault heeft grote ambities met Mobilize: tegen 2030 zou een vijfde van de groepsomzet afkomstig moeten zijn uit de mobiliteitsdiensten van het bedrijf.

Patrick Claude

Daarnaast is Patrick Claude benoemd tot waarnemend voorzitter van de raad van bestuur van RCI Banque SA met ingang van 1 januari 2023. Claude is vice president Finance van Renault Group en lid van de raad van bestuur van RCI Banque SA. Zijn benoeming zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de Europese Centrale Bank. RCI Banque SA is een financiële dienstverlener in de auto industrie en onderdeel van de Renault Group.

Nieuwe baas voor Mobilize Beyond Automotive: Fedra Ribeiro | Fleet&Mobility

Nieuwe baas voor Mobilize Beyond Automotive: Fedra Ribeiro

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Ribeiro begon in november 2021 bij Mobilize als coo. (Foto: Mobilize)

Fedra Ribeiro is per 1 januari 2023 benoemd tot ceo van Mobilize Beyond Automotive, de mobiliteitsdivisie van Renault Group. Ribeiro is sinds 2021 coo bij Mobilize en is de opvolger van Clotilde Delbos, die het concern na tien jaar gaat verlaten en sinds februari de leiding had over Mobilize. Zo met Renault Group.

Voordat Ribeiro bij Mobilize begon, was ze executive vice president progressive mobility bij Bosch en bekleedde ze verschillende managementfuncties in de divisies Connected Mobility Solutions en Aftermarket. Ribeiro begon haar carrière in 1998 in Portugal en heeft in verschillende landen voor Volkswagen Group, Raytheon Technologies en SPX Corporation gewerkt.

Renault heeft grote ambities met Mobilize: tegen 2030 zou een vijfde van de groepsomzet afkomstig moeten zijn uit de mobiliteitsdiensten van het bedrijf.

Patrick Claude

Daarnaast is Patrick Claude benoemd tot waarnemend voorzitter van de raad van bestuur van RCI Banque SA met ingang van 1 januari 2023. Claude is vice president Finance van Renault Group en lid van de raad van bestuur van RCI Banque SA. Zijn benoeming zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de Europese Centrale Bank. RCI Banque SA is een financiële dienstverlener in de auto industrie en onderdeel van de Renault Group.