Mobilize zet nieuwe stap in leasemarkt met Lease & Co

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
(Foto: Mobilize)

Mobilize Lease & Co gaat onder andere flexibele leasing opties aanbieden en fleetmanagement diensten door voertuig-connectiviteit. “Met Lease & Co kunnen klanten profiteren van een all-in-one leasing pakket met de services die het beste passen bij hun voertuiggebruik, of het nu om een nieuwe, een gebruikte, een verbrandingsmotor of een EV gaat”, aldus João Leandro, ceo van Mobilize Financial Services.

Zakelijk en particulier

De diensten zijn vooralsnog alleen beschikbaar in Frankrijk, Spanje en Italië, maar Mobilize wil dat uitbreiden naar andere landen in Europa en Zuid-Amerika. Daarbij wordt ingespeeld op het bestaande lease-aanbod van de Renault Group en zijn merken Renault, Dacia en Alpine, maar ook van partner Nissan. De focus is op retailklanten, kleine en middelgrote vloten en ook mobiliteitsaanbieders. Het doel is om in 2030 een vloot te beheren van 1 miljoen voertuigen, momenteel zijn dat er nog 350 duizend. Het bedrijf gaat zich zowel op de zakelijke als particuliere markt richten 

Renault Group heeft grote plannen voor zijn Mobilize divisie en hoopt dat Mobilize tegen 2030 goed is voor 20 procent groepsomzet.

Mobilize zet nieuwe stap in leasemarkt met Lease & Co | Fleet&Mobility

Mobilize zet nieuwe stap in leasemarkt met Lease & Co

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
(Foto: Mobilize)

Mobilize Lease & Co gaat onder andere flexibele leasing opties aanbieden en fleetmanagement diensten door voertuig-connectiviteit. “Met Lease & Co kunnen klanten profiteren van een all-in-one leasing pakket met de services die het beste passen bij hun voertuiggebruik, of het nu om een nieuwe, een gebruikte, een verbrandingsmotor of een EV gaat”, aldus João Leandro, ceo van Mobilize Financial Services.

Zakelijk en particulier

De diensten zijn vooralsnog alleen beschikbaar in Frankrijk, Spanje en Italië, maar Mobilize wil dat uitbreiden naar andere landen in Europa en Zuid-Amerika. Daarbij wordt ingespeeld op het bestaande lease-aanbod van de Renault Group en zijn merken Renault, Dacia en Alpine, maar ook van partner Nissan. De focus is op retailklanten, kleine en middelgrote vloten en ook mobiliteitsaanbieders. Het doel is om in 2030 een vloot te beheren van 1 miljoen voertuigen, momenteel zijn dat er nog 350 duizend. Het bedrijf gaat zich zowel op de zakelijke als particuliere markt richten 

Renault Group heeft grote plannen voor zijn Mobilize divisie en hoopt dat Mobilize tegen 2030 goed is voor 20 procent groepsomzet.