Koops directeur Athlon Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Koops werkt al sinds 2005 bij de organisatie en was van 2010 tot nu commercieel directeur bij Athlon. Wie Koops gaat opvolgen als commercieel directeur is nog niet bekend. Tot er een opvolger is, zal hij zijn oude functie ad interim waarnemen.

Armand van Veen kondigde begin september aan te vertrekken bij de organisatie wegens “een verschil van inzicht over de invulling van de dagelijkse operatie” met moedermaatschappij De Lage Landen (DLL).

Mobility
Koops vertelt dat Athlon zich de komende tijd meer gaat richten op de digitalisering van de dienstverlening. En de focus gaat nog meer richting mobility in plaats van alleen car lease. “We zijn tenslotte de mobility provider voor organisaties die kijken naar een nieuwe invulling van hun mobiliteitsbeleid.”

Koops directeur Athlon Nederland | Fleet&Mobility

Koops directeur Athlon Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Koops werkt al sinds 2005 bij de organisatie en was van 2010 tot nu commercieel directeur bij Athlon. Wie Koops gaat opvolgen als commercieel directeur is nog niet bekend. Tot er een opvolger is, zal hij zijn oude functie ad interim waarnemen.

Armand van Veen kondigde begin september aan te vertrekken bij de organisatie wegens “een verschil van inzicht over de invulling van de dagelijkse operatie” met moedermaatschappij De Lage Landen (DLL).

Mobility
Koops vertelt dat Athlon zich de komende tijd meer gaat richten op de digitalisering van de dienstverlening. En de focus gaat nog meer richting mobility in plaats van alleen car lease. “We zijn tenslotte de mobility provider voor organisaties die kijken naar een nieuwe invulling van hun mobiliteitsbeleid.”