Kleinherenbrink uit VNA-bestuur, Koops erin

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt VNA.

Kleinherenbrink kreeg bij zijn afscheid afgelopen vrijdag een onderscheiding wegens zijn ‘grote bestuurlijke bijdrage voor de vereniging en daarmee ook voor de autoleasebranche’. Ook Pieter Hofstra, VNA-voorzitter, heeft afscheid genomen van de VNA. Er wordt gezocht naar een opvolger.

Het vertrek van Kleinherenbrink, maar ook het vertrek van Armand van Veen bij Athlon Car Lease, zorgden voor vacatures in het bestuur. Mas van Steenis, managing director Volkswagen Pon Financial Services, treedt naast Marchel Koops ook toe tot het bestuur. 

Kleinherenbrink uit VNA-bestuur, Koops erin | Fleet&Mobility

Kleinherenbrink uit VNA-bestuur, Koops erin

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt VNA.

Kleinherenbrink kreeg bij zijn afscheid afgelopen vrijdag een onderscheiding wegens zijn ‘grote bestuurlijke bijdrage voor de vereniging en daarmee ook voor de autoleasebranche’. Ook Pieter Hofstra, VNA-voorzitter, heeft afscheid genomen van de VNA. Er wordt gezocht naar een opvolger.

Het vertrek van Kleinherenbrink, maar ook het vertrek van Armand van Veen bij Athlon Car Lease, zorgden voor vacatures in het bestuur. Mas van Steenis, managing director Volkswagen Pon Financial Services, treedt naast Marchel Koops ook toe tot het bestuur.