ALD Automotive neemt Bright Lease over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Automotive Management

“De wedstrijd om de goede mobiliteitsproducten aan te kunnen bieden wordt straks op een ander veld gespeeld en zal worden gewonnen door de leasebedrijven die op ict-gebied het grote verschil kunnen maken”, zegt dga Ritsaert Menick. 

Op de foto: ALD Automotive-directeur Carel Bal en Ritsaert Menick.  

ALD Automotive neemt Bright Lease over | Fleet&Mobility

ALD Automotive neemt Bright Lease over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Automotive Management

“De wedstrijd om de goede mobiliteitsproducten aan te kunnen bieden wordt straks op een ander veld gespeeld en zal worden gewonnen door de leasebedrijven die op ict-gebied het grote verschil kunnen maken”, zegt dga Ritsaert Menick. 

Op de foto: ALD Automotive-directeur Carel Bal en Ritsaert Menick.