Model 3 nu al privé te leasen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Hans Blink, directeur van Mijndomeinauto en columnist van Fleet&Mobility, vandaag. “We willen ook de laadkosten in het leasetarief opnemen naast de btw, onderhoudskosten, verzekering en afschrijvingen. All-in betekent bij ons ook echt all-in. Veel mensen dachten dat we een 1 april grap maakten.” Elektrische auto’s zijn sowieso vrijgesteld van mrb.

Op 1 april ging de voorverkoop van de 3 van start, die in 2018 verschijnt en naar eigen zeggen een toegankelijke 35 duizend euro gaat kosten. In het daaropvolgende weekend waren er al vijftien reserveringen voor de private lease Tesla binnen. Mijndomeinauto heeft in deze eerste bestelronde honderd 3’s gereserveerd. “In verschillende rondes bestellen we bij. Dat is ook afhankelijk van het aantal bestellingen dat gedaan gaat worden door particulieren.”

De komst van deze EV doet veel stof opwaaien in de politiek.

Bij Tesla superchargers laden Tesla-rijders sowieso gratis.

Lees hier de meest recente column van Hans Blink die gepubliceerd is in Fleet&Mobility

Model 3 nu al privé te leasen | Fleet&Mobility

Model 3 nu al privé te leasen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Hans Blink, directeur van Mijndomeinauto en columnist van Fleet&Mobility, vandaag. “We willen ook de laadkosten in het leasetarief opnemen naast de btw, onderhoudskosten, verzekering en afschrijvingen. All-in betekent bij ons ook echt all-in. Veel mensen dachten dat we een 1 april grap maakten.” Elektrische auto’s zijn sowieso vrijgesteld van mrb.

Op 1 april ging de voorverkoop van de 3 van start, die in 2018 verschijnt en naar eigen zeggen een toegankelijke 35 duizend euro gaat kosten. In het daaropvolgende weekend waren er al vijftien reserveringen voor de private lease Tesla binnen. Mijndomeinauto heeft in deze eerste bestelronde honderd 3’s gereserveerd. “In verschillende rondes bestellen we bij. Dat is ook afhankelijk van het aantal bestellingen dat gedaan gaat worden door particulieren.”

De komst van deze EV doet veel stof opwaaien in de politiek.

Bij Tesla superchargers laden Tesla-rijders sowieso gratis.

Lees hier de meest recente column van Hans Blink die gepubliceerd is in Fleet&Mobility