Aantal leaseregistraties april 2,8 procent gestegen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit cijfers van RDC.

Het is de eerste maand van dit jaar dat het aantal registraties toeneemt. Januari begon met een daling van maar liefst 16 procent. In het eerste kwartaal van 2016 daalden de leaseregistraties 8 procent ten opzichte van Q1 in 2015.

In totaal zijn er dit jaar 36.588 nieuwe personenauto’s op naam van een leasemaatschappij gezet. Dat zijn er 5,9 minder dan in eerste vier maanden van 2015. Volkswagen gaat met een marktaandeel van 15,4 procent ruim aan kop.

*Vanaf dit jaar communiceert Fleet&Mobility de registraties op naam van een leasemaatschappij en de RTL (registratie tenaamstelling lease) registraties. Voorheen waren dit alleen de registraties op naam van leasemaatschappijen.

Aantal leaseregistraties april 2,8 procent gestegen | Fleet&Mobility

Aantal leaseregistraties april 2,8 procent gestegen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit cijfers van RDC.

Het is de eerste maand van dit jaar dat het aantal registraties toeneemt. Januari begon met een daling van maar liefst 16 procent. In het eerste kwartaal van 2016 daalden de leaseregistraties 8 procent ten opzichte van Q1 in 2015.

In totaal zijn er dit jaar 36.588 nieuwe personenauto’s op naam van een leasemaatschappij gezet. Dat zijn er 5,9 minder dan in eerste vier maanden van 2015. Volkswagen gaat met een marktaandeel van 15,4 procent ruim aan kop.

*Vanaf dit jaar communiceert Fleet&Mobility de registraties op naam van een leasemaatschappij en de RTL (registratie tenaamstelling lease) registraties. Voorheen waren dit alleen de registraties op naam van leasemaatschappijen.