Dirk Barten start eigen leasemaatschappij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor de leaseactiviteiten heeft Dirk Barten Autolease opgericht. De leasemaatschappij legt zich toe op zowel de zakelijke- als privéleasemarkt. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf gezocht naar een partner om mee samen te werken. “We hebben bij collega`s geïnformeerd naar hun ervaringen met leasepartners en op basis daarvan voor Bovemij, dat in 2012 Care4lease kocht, gekozen” zegt dga Dirk Barten.

Lees meer op Automotive Management.

Dirk Barten start eigen leasemaatschappij | Fleet&Mobility

Dirk Barten start eigen leasemaatschappij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor de leaseactiviteiten heeft Dirk Barten Autolease opgericht. De leasemaatschappij legt zich toe op zowel de zakelijke- als privéleasemarkt. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf gezocht naar een partner om mee samen te werken. “We hebben bij collega`s geïnformeerd naar hun ervaringen met leasepartners en op basis daarvan voor Bovemij, dat in 2012 Care4lease kocht, gekozen” zegt dga Dirk Barten.

Lees meer op Automotive Management.