Leasing en verhuur

Suzuki introduceert private lease inclusief brandstof

De autofabrikant biedt tijdelijk een private leasecontract voor de Suzuki Baleno aan, waarbij het tanken bij de prijs is inbegrepen. Het is het eerste merk dat een leasecontract inclusief een tankpas aanbiedt. 

Voor 379 euro per maand kan de gebruiker jaarlijks maximaal 10 duizend kilometer rijden met de auto. Inbegrepen bij het contract zijn onderhoud, allrisk- en inzittenden verzekering, pechhulp binnen de EU en vervangend vervoer.

Het contract heeft een looptijd van 36 maanden en de contractant moet minimaal 12 schadevrije jaren hebben gereden. De actie is nog geldig tot 31 januari 2017.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Suzuki introduceert private lease inclusief brandstof | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Suzuki introduceert private lease inclusief brandstof

De autofabrikant biedt tijdelijk een private leasecontract voor de Suzuki Baleno aan, waarbij het tanken bij de prijs is inbegrepen. Het is het eerste merk dat een leasecontract inclusief een tankpas aanbiedt. 

Voor 379 euro per maand kan de gebruiker jaarlijks maximaal 10 duizend kilometer rijden met de auto. Inbegrepen bij het contract zijn onderhoud, allrisk- en inzittenden verzekering, pechhulp binnen de EU en vervangend vervoer.

Het contract heeft een looptijd van 36 maanden en de contractant moet minimaal 12 schadevrije jaren hebben gereden. De actie is nog geldig tot 31 januari 2017.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie