Leaseregistraties stijgen, Astra aan kop

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat blijkt uit cijfers van RDC.

De leaseregistraties stijgen mede door de snelle groei in het aantal private leasecontracten, stelt de VNA.

De Opel Astra is dit jaar tot nu toe het meest geregistreerde model; in totaal zijn er 2.042 Astra’s in de lease weggezet. Daarmee is de auto goed voor een marktaandeel van 3,7 procent. Op de tweede plaats staat de Toyota Aygo met 1.875 (3,4%) en derde de VW Up met 1.790 auto’s (3,3%).

Leaseregistraties stijgen, Astra aan kop | Fleet&Mobility

Leaseregistraties stijgen, Astra aan kop

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat blijkt uit cijfers van RDC.

De leaseregistraties stijgen mede door de snelle groei in het aantal private leasecontracten, stelt de VNA.

De Opel Astra is dit jaar tot nu toe het meest geregistreerde model; in totaal zijn er 2.042 Astra’s in de lease weggezet. Daarmee is de auto goed voor een marktaandeel van 3,7 procent. Op de tweede plaats staat de Toyota Aygo met 1.875 (3,4%) en derde de VW Up met 1.790 auto’s (3,3%).