Louwman start verkoop e-bestelauto Streetscooter

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Behalve bij Alphabet en Spijkstaal kan de Streetscooter nu ook bij Louwman besteld worden. (Foto: Louwman)

Louwman Group is voor de Nederlandse markt officieel dealer- en servicepartner geworden van Streetscooter. Met de Streetscooter richt het bedrijf zich op de zakelijke markt. Louwman-woordvoerder Guido Roozekrans meldt dat Louwman niet het contract overneemt van Alphabet of Spijkstaal, maar dat de bedrijven alle drie elektrische bestelauto nu leveren.

Lees meer op Automotive Management.

Louwman start verkoop e-bestelauto Streetscooter | Fleet&Mobility

Louwman start verkoop e-bestelauto Streetscooter

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Behalve bij Alphabet en Spijkstaal kan de Streetscooter nu ook bij Louwman besteld worden. (Foto: Louwman)

Louwman Group is voor de Nederlandse markt officieel dealer- en servicepartner geworden van Streetscooter. Met de Streetscooter richt het bedrijf zich op de zakelijke markt. Louwman-woordvoerder Guido Roozekrans meldt dat Louwman niet het contract overneemt van Alphabet of Spijkstaal, maar dat de bedrijven alle drie elektrische bestelauto nu leveren.

Lees meer op Automotive Management.