Van Mossel grootste autobedrijf van Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Van Mossel-dga Berkhof ontvangt het eerste boekje uit handen van Bart Kuijpers. (Foto: Marcel Cazemier)

Van Mossel Automotive Groep is Stern gepasseerd als grootste autobedrijf van Nederland. De moeder van International Car Lease Holding (onder andere Directlease en Van Mossel Lease) verkoopt dit jaar meer dan dertig duizend nieuwe auto’s en komt daarmee op de eerste plek in de Dealerholding Top 60, het overzicht van de grootste dealerbedrijven. De omzet groeit naar ongeveer 1,6 miljard euro. 

Volgens Automotive blijft Van Mossel voorlopig de nummer één. “DGA Eric Berkhof meldt weliswaar dat het bedrijf in Nederland niet verwacht nog veel verder te groeien. Maar ook Stern heeft geen acquisitieplannen. Alleen PGA Nederland (onder andere Nefkens Peugeot) zou als onderdeel van Emil Frey, een van de grootste retailers van Europa, op termijn de koppositie over kunnen nemen”, denkt adjunct-hoofdredacteur Bart Kuijpers.

Lees het hele artikel op Automotive Management.

Van Mossel grootste autobedrijf van Nederland | Fleet&Mobility

Van Mossel grootste autobedrijf van Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Van Mossel-dga Berkhof ontvangt het eerste boekje uit handen van Bart Kuijpers. (Foto: Marcel Cazemier)

Van Mossel Automotive Groep is Stern gepasseerd als grootste autobedrijf van Nederland. De moeder van International Car Lease Holding (onder andere Directlease en Van Mossel Lease) verkoopt dit jaar meer dan dertig duizend nieuwe auto’s en komt daarmee op de eerste plek in de Dealerholding Top 60, het overzicht van de grootste dealerbedrijven. De omzet groeit naar ongeveer 1,6 miljard euro. 

Volgens Automotive blijft Van Mossel voorlopig de nummer één. “DGA Eric Berkhof meldt weliswaar dat het bedrijf in Nederland niet verwacht nog veel verder te groeien. Maar ook Stern heeft geen acquisitieplannen. Alleen PGA Nederland (onder andere Nefkens Peugeot) zou als onderdeel van Emil Frey, een van de grootste retailers van Europa, op termijn de koppositie over kunnen nemen”, denkt adjunct-hoofdredacteur Bart Kuijpers.

Lees het hele artikel op Automotive Management.