Michiel Looman directeur MKB Lease

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Michiel Looman nieuwe directeur MKB Lease. (Foto: Emil Frey)

Michiel Looman wordt per 1 april de nieuwe directeur van MKB Lease. Hij is de opvolger van Dick Tijdeman, die in oktober directeur werd van Forward Lease. Looman werkt sinds 2013 bij MKB Lease als finance en operations manager en maakt deel uit van de directie van het bedrijf. MKB Lease is nog op zoek naar commercieel directeur.

MKB Lease is een dochterbedrijf van Emil Frey Nederland. 

Michiel Looman directeur MKB Lease | Fleet&Mobility

Michiel Looman directeur MKB Lease

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Michiel Looman nieuwe directeur MKB Lease. (Foto: Emil Frey)

Michiel Looman wordt per 1 april de nieuwe directeur van MKB Lease. Hij is de opvolger van Dick Tijdeman, die in oktober directeur werd van Forward Lease. Looman werkt sinds 2013 bij MKB Lease als finance en operations manager en maakt deel uit van de directie van het bedrijf. MKB Lease is nog op zoek naar commercieel directeur.

MKB Lease is een dochterbedrijf van Emil Frey Nederland.