Univé en Athlon samen in private lease

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Univé

Univé en Athlon gaan vanaf deze maand gezamenlijk private lease aanbieden in een pilot. Dat meldt de verzekeraar in een persbericht. Naar eigen zeggen wil Univé meer zijn dan een verzekeraar. “We willen ons ontwikkelen tot een zekerheidsmerk”, vertelt Univé-perswoordvoerder Saskia Buis aan Automotive. “Wij staan voor het vergroten van zekerheid in de levens van ons klanten. Daar past private lease heel goed bij. De consument wil zich geen zorgen meer maken over autobezit. Bovendien zijn particuliere auto’s gemiddeld acht jaar oud. Minder betrouwbaar, minder veilig in minder duurzaam dan een nieuwe auto.”.

De pilot van Athlon en Univé loopt tot het einde van dit jaar. Het streven is om honderd contracten af te sluiten, maar dat aantal is niet zaligmakend, vertelt Buis. “We willen vooral weten of klanten ons beschouwen als een logische partner bij het afsluiten van private leasecontracten.”

Het gezamenlijk aanbod van Athlon en Univé omvat diverse modellen, waaronder een Kia Picanto en een Nissan Leaf, Kia Niro of Opel Crossland. De looptijden variëren van één tot vijf jaar.

De coöperatie Univé telt 1,6 miljoen leden met ruim 4 miljoen verzekeringen. Athlon staat op de tweede plek in de Automotive Leasemaatschapij Top 60 met een vloot van 111 duizend auto’s. Vooral door het succes in private lease kwam Leaseplan op de eerste plek terecht.

Univé en Athlon samen in private lease | Fleet&Mobility

Univé en Athlon samen in private lease

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Univé

Univé en Athlon gaan vanaf deze maand gezamenlijk private lease aanbieden in een pilot. Dat meldt de verzekeraar in een persbericht. Naar eigen zeggen wil Univé meer zijn dan een verzekeraar. “We willen ons ontwikkelen tot een zekerheidsmerk”, vertelt Univé-perswoordvoerder Saskia Buis aan Automotive. “Wij staan voor het vergroten van zekerheid in de levens van ons klanten. Daar past private lease heel goed bij. De consument wil zich geen zorgen meer maken over autobezit. Bovendien zijn particuliere auto’s gemiddeld acht jaar oud. Minder betrouwbaar, minder veilig in minder duurzaam dan een nieuwe auto.”.

De pilot van Athlon en Univé loopt tot het einde van dit jaar. Het streven is om honderd contracten af te sluiten, maar dat aantal is niet zaligmakend, vertelt Buis. “We willen vooral weten of klanten ons beschouwen als een logische partner bij het afsluiten van private leasecontracten.”

Het gezamenlijk aanbod van Athlon en Univé omvat diverse modellen, waaronder een Kia Picanto en een Nissan Leaf, Kia Niro of Opel Crossland. De looptijden variëren van één tot vijf jaar.

De coöperatie Univé telt 1,6 miljoen leden met ruim 4 miljoen verzekeringen. Athlon staat op de tweede plek in de Automotive Leasemaatschapij Top 60 met een vloot van 111 duizend auto’s. Vooral door het succes in private lease kwam Leaseplan op de eerste plek terecht.