Laatste update:

Athlon Nederland en Athlon Belux ‘versterken positie’ door fusering

Marchel Koops, de nieuwe managing director van Athlon Benelux (Foto: Athlon)

Met ingang van 1 juli vallen de activiteiten van Athlon Nederland en Athlon Belux onder een geheel. Dit laat het leasebedrijf weten in een persbericht. Marchel Koops, voorheen managing director van Athlon Nederland, zal de rol van managing director van het Benelux-cluster op zich nemen. Deze reorganisatie stelt Athlon in staat om nauwer samen te werken en expertise uit de drie markten te combineren.

Marchel Koops heeft meer dan 15 jaar ervaring bij Athlon, waar hij diverse functies heeft bekleed, zowel bij Athlon Nederland als bij Athlon International. Sinds 2019 maakt hij deel uit van het executive committee als chief commercial officer (cco). Hij zal zijn nieuwe functie combineren met zijn huidige rol.

Niels van den Hoogen wordt de cco van het Benelux-cluster en zal rechtstreeks aan Koops rapporteren. Daarnaast zal Emiel van Onzenoort, momenteel coo van de Athlon Group, ook de rol van coo voor het Benelux-cluster op zich nemen.

Christian Schüler, ceo van Athlon, benadrukt dat deze samenvoeging deel uitmaakt van de voortdurende inspanningen om de organisatiestructuur te optimaliseren. Marchel Koops zal zijn brede ervaring en klantgerichte mindset inzetten om vorm te geven aan de nieuwe opzet. Met deze benoemingen streeft Athlon ernaar zijn positie op de mobiliteitsmarkt verder te versterken.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Robert Smid
Athlon Nederland en Athlon Belux ‘versterken positie’ door fusering | Fleet&Mobility

Athlon Nederland en Athlon Belux ‘versterken positie’ door fusering

Athlon • Met ingang van 1 juli vallen de activiteiten van Athlon Nederland en Athlon Belux onder een geheel. Dit laat het leasebedrijf weten in een persbericht. Marchel Koops, voorheen managing director van Athlon Nederland, zal de rol van managing director van het Benelux-cluster op zich nemen. Deze reorganisatie stelt Athlon in staat om nauwer samen te werken en expertise uit de drie markten te combineren.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Marchel Koops, de nieuwe managing director van Athlon Benelux (Foto: Athlon)

Marchel Koops heeft meer dan 15 jaar ervaring bij Athlon, waar hij diverse functies heeft bekleed, zowel bij Athlon Nederland als bij Athlon International. Sinds 2019 maakt hij deel uit van het executive committee als chief commercial officer (cco). Hij zal zijn nieuwe functie combineren met zijn huidige rol.

Niels van den Hoogen wordt de cco van het Benelux-cluster en zal rechtstreeks aan Koops rapporteren. Daarnaast zal Emiel van Onzenoort, momenteel coo van de Athlon Group, ook de rol van coo voor het Benelux-cluster op zich nemen.

Christian Schüler, ceo van Athlon, benadrukt dat deze samenvoeging deel uitmaakt van de voortdurende inspanningen om de organisatiestructuur te optimaliseren. Marchel Koops zal zijn brede ervaring en klantgerichte mindset inzetten om vorm te geven aan de nieuwe opzet. Met deze benoemingen streeft Athlon ernaar zijn positie op de mobiliteitsmarkt verder te versterken.