Duurzaamheidsmanager Heijkamp naar Athlon International

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Alexander Heijkamp (Foto: Athlon).

Heijkamp neemt zitting in het commerciële managementteam, dat onder leiding staat van Marchel Koops. “We willen de CO2-footprint versneld gaan verlagen”, zo schrijft Heijkamp, in een Linkedin-post over zijn benoeming, “door mobiliteit te elektrificeren en de verkeersveiligheid te verbeteren.” Heijkamp werkt sinds 2017 bij Athlon. Athlon Nederland zoekt nog naar een opvolger.

Duurzaamheidsmanager Heijkamp naar Athlon International | Fleet&Mobility

Duurzaamheidsmanager Heijkamp naar Athlon International

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Alexander Heijkamp (Foto: Athlon).

Heijkamp neemt zitting in het commerciële managementteam, dat onder leiding staat van Marchel Koops. “We willen de CO2-footprint versneld gaan verlagen”, zo schrijft Heijkamp, in een Linkedin-post over zijn benoeming, “door mobiliteit te elektrificeren en de verkeersveiligheid te verbeteren.” Heijkamp werkt sinds 2017 bij Athlon. Athlon Nederland zoekt nog naar een opvolger.