MKB Lease groeit naar vierduizend contracten

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Leasemaatschappij MKB Lease heeft vorig jaar het aantal leasecontracten met 8,6 procent zien groeien. In totaal heeft bedrijf nu bijna vierduizend leasecontracten. Dat meldt moederbedrijf Emil Frey Nederland in zijn jaarcijfers. Het bedrijf maakte vorig jaar ruim acht miljoen euro winst, een kleine daling ten opzichte van 2017. De omzet steeg met 9,2 procent tot 847 miljoen euro.

MKB Lease kreeg vorig jaar met Michiel Looman een nieuwe directeur.

In zijn jaarverslag waarschuwt het bedrijf voor de ‘belastingrisico’s’. Vooral de hogere bpm als gevolg van de overgang naar de WLTP heeft invloed. Het bedrijf denkt dat de RAI/Bovag-prognose van 440 duizend niet gehaald gaat worden. Over het verwachte resultaat doet het bedrijf geen uitspraken.

Lees meer op Automotive-online.nl.

MKB Lease groeit naar vierduizend contracten | Fleet&Mobility

MKB Lease groeit naar vierduizend contracten

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Leasemaatschappij MKB Lease heeft vorig jaar het aantal leasecontracten met 8,6 procent zien groeien. In totaal heeft bedrijf nu bijna vierduizend leasecontracten. Dat meldt moederbedrijf Emil Frey Nederland in zijn jaarcijfers. Het bedrijf maakte vorig jaar ruim acht miljoen euro winst, een kleine daling ten opzichte van 2017. De omzet steeg met 9,2 procent tot 847 miljoen euro.

MKB Lease kreeg vorig jaar met Michiel Looman een nieuwe directeur.

In zijn jaarverslag waarschuwt het bedrijf voor de ‘belastingrisico’s’. Vooral de hogere bpm als gevolg van de overgang naar de WLTP heeft invloed. Het bedrijf denkt dat de RAI/Bovag-prognose van 440 duizend niet gehaald gaat worden. Over het verwachte resultaat doet het bedrijf geen uitspraken.

Lees meer op Automotive-online.nl.