Emil Frey koopt leasemaatschappij Autoplanning

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Simon Luijckx, ceo Emil Frey (links), en Wil Uitenbroek, directeur Autoplanning, bezegelen de overname van Autoplanning door Emil Frey. (Foto: Emil Frey)

De overname van het bedrijf uit Almere past in de strategie van de dealerholding om te groeien met zijn kernactiviteiten, waar leasing ook onder valt. Zo is ook MKB Lease onderdeel van het bedrijf. De overname geldt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari. Dat maakt Emil Frey vandaag bekend.

De leasemaatschappij werd opgericht in 1997 door directeur Wil Uitenbroek, die stelt dat de dealerholding dezelfde waarden heeft als zijn voormalige bedrijf. “Het is een partner aan wie ik met vol vertrouwen Autoplanning kan overdragen.” Leasemaatschappij MKB Lease staat op plek 20 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60 en Autoplanning op plek 27.

Simon Luijckx, ceo van Emil Frey Nederland, kan zich  vinden in de woorden van Uitenbroek. “Autoplanning sluit mooi aan bij de leaseactiviteiten van MKB Lease. Het heeft een gedegen klantportfolio en een sterke binding met het dealerkanaal.” 

Emil Frey koopt leasemaatschappij Autoplanning | Fleet&Mobility

Emil Frey koopt leasemaatschappij Autoplanning

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Simon Luijckx, ceo Emil Frey (links), en Wil Uitenbroek, directeur Autoplanning, bezegelen de overname van Autoplanning door Emil Frey. (Foto: Emil Frey)

De overname van het bedrijf uit Almere past in de strategie van de dealerholding om te groeien met zijn kernactiviteiten, waar leasing ook onder valt. Zo is ook MKB Lease onderdeel van het bedrijf. De overname geldt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari. Dat maakt Emil Frey vandaag bekend.

De leasemaatschappij werd opgericht in 1997 door directeur Wil Uitenbroek, die stelt dat de dealerholding dezelfde waarden heeft als zijn voormalige bedrijf. “Het is een partner aan wie ik met vol vertrouwen Autoplanning kan overdragen.” Leasemaatschappij MKB Lease staat op plek 20 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60 en Autoplanning op plek 27.

Simon Luijckx, ceo van Emil Frey Nederland, kan zich  vinden in de woorden van Uitenbroek. “Autoplanning sluit mooi aan bij de leaseactiviteiten van MKB Lease. Het heeft een gedegen klantportfolio en een sterke binding met het dealerkanaal.”