Leasemaatschappij Top 60: 7,4 procent groei, Leaseplan ruim op één

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

De leasemaatschappijen hebben een goed jaar gehad, hun vloot groeide gemiddeld met 7,4 procent. 

De Leasemaatschappij Top 60 is hier te bestellenis hier te bestellen.

Dit jaar is in de lijst de leasemaatschappijen niet langer opgesplitst in operationele leasing en captive leasemaatschappijen. Daardoor versterkt VWPFS – dat voorheen zowel in de reguliere lijst als in de captive lijst was opgenomen – zijn tweede plek (met bijna 200 duizend contracten). BMW FS/Alphabet volgt op plek drie. 

Hoogste binnenkomer

In de lijst staan los van de captives vijf nieuwkomers, waarvan TB Lease de hoogste binnenkomer is op plek (35). Andere nieuwkomers zijn Haarhuis Autolease (37), Flex Autolease (48), Herwers Lease (50), Brabant Autolease (53). 

In de Top 60 is van iedere leasemaatschappij een overzicht opgenomen met daarin onder meer een overzicht van het management, vloot, financiële resultaten en leveranciers. Ook geven veel van de leasemaatschappijen een inkijkje in hun verwachtingen voor 2023. 

Daarnaast staan in de Top 60 verschillende analyses en achtergrondartikelen over de belangrijkste ontwikkelingen in de leasemarkt. 

De Leasemaatschappij Top 60 is hier te bestellen. Automotive-abonnees betalen 149 euro. 

Leasemaatschappij Top 60: 7,4 procent groei, Leaseplan ruim op één | Fleet&Mobility

Leasemaatschappij Top 60: 7,4 procent groei, Leaseplan ruim op één

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

De leasemaatschappijen hebben een goed jaar gehad, hun vloot groeide gemiddeld met 7,4 procent. 

De Leasemaatschappij Top 60 is hier te bestellenis hier te bestellen.

Dit jaar is in de lijst de leasemaatschappijen niet langer opgesplitst in operationele leasing en captive leasemaatschappijen. Daardoor versterkt VWPFS – dat voorheen zowel in de reguliere lijst als in de captive lijst was opgenomen – zijn tweede plek (met bijna 200 duizend contracten). BMW FS/Alphabet volgt op plek drie. 

Hoogste binnenkomer

In de lijst staan los van de captives vijf nieuwkomers, waarvan TB Lease de hoogste binnenkomer is op plek (35). Andere nieuwkomers zijn Haarhuis Autolease (37), Flex Autolease (48), Herwers Lease (50), Brabant Autolease (53). 

In de Top 60 is van iedere leasemaatschappij een overzicht opgenomen met daarin onder meer een overzicht van het management, vloot, financiële resultaten en leveranciers. Ook geven veel van de leasemaatschappijen een inkijkje in hun verwachtingen voor 2023. 

Daarnaast staan in de Top 60 verschillende analyses en achtergrondartikelen over de belangrijkste ontwikkelingen in de leasemarkt. 

De Leasemaatschappij Top 60 is hier te bestellen. Automotive-abonnees betalen 149 euro.