Leasing en verhuur

Laatste update:

ALD wint Leasemaatschappij van het Jaar-titel

Lonneke van der Horst (marketing en strategy director ALD Automotive) (Foto: VZR)

Vereniging Zakelijk Rijders (VZR) heeft ALD verkozen tot leasemaatschappij van het jaar 2023. De leasegigant scoorde een 8,6 gemiddeld, waarbij met name de organisatie hoog gewaardeerd werd. Hetzelfde bedrijf mocht de prijs ophalen voor de categorie private lease.

Alphabet Nederland werd tweede en Athlon derde.

In de categorie Private lease middelgroot- en klein was de top drie Friesland Lease, ikrij.nl en MHC Mobility. Athlon werd eerste in de categorie grote wagenparkbeheerders.

Opvallend was de verkiezing van Promobility tot middelgroot/kleine leasemaatschappij van het jaar in de categorie berijders. Daarmee prolongeert de leasemaatschappij de titel. Berijders waardeerden de Zaanse onderneming gemiddeld met een 8,6.

Het bedrijf scoorde vooral hoog op communicatie en contracten. Directeur Dick Dekker zegt tegen AM: “We merken dat we in de regio echt worden gewaardeerd om onze toegankelijkheid en betrokkenheid. Dat is ook waar we voor staan. Onze slogan is ‘goed voor elkaar’ en dat willen we ook echt zijn.” Een jaar eerder won Promobility dezelfde prijs met dezelfde score.Bestel nu de nieuwe Automotive Leasemaatschappij Top 60.

ALD wint Leasemaatschappij van het Jaar-titel | Fleet&Mobility

ALD wint Leasemaatschappij van het Jaar-titel

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Lonneke van der Horst (marketing en strategy director ALD Automotive) (Foto: VZR)

Alphabet Nederland werd tweede en Athlon derde.

In de categorie Private lease middelgroot- en klein was de top drie Friesland Lease, ikrij.nl en MHC Mobility. Athlon werd eerste in de categorie grote wagenparkbeheerders.

Opvallend was de verkiezing van Promobility tot middelgroot/kleine leasemaatschappij van het jaar in de categorie berijders. Daarmee prolongeert de leasemaatschappij de titel. Berijders waardeerden de Zaanse onderneming gemiddeld met een 8,6.

Het bedrijf scoorde vooral hoog op communicatie en contracten. Directeur Dick Dekker zegt tegen AM: “We merken dat we in de regio echt worden gewaardeerd om onze toegankelijkheid en betrokkenheid. Dat is ook waar we voor staan. Onze slogan is ‘goed voor elkaar’ en dat willen we ook echt zijn.” Een jaar eerder won Promobility dezelfde prijs met dezelfde score.Bestel nu de nieuwe Automotive Leasemaatschappij Top 60.