Leasing en verhuur

Laatste update:

VZR: ALD Automotive en ProMobility ‘Beste leasemaatschappij 2024’

Foto: VZR

ALD Automotive en ProMobility zijn door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘beste leasemaatschappij 2024’. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het VZR Lease Event in Utrecht.

In het jaarlijkse onderzoek, uitgevoerd door VZR en Feedback Company, hebben ruim 4.500 leaserijders, wagenparkbeheerders en private lease-rijders hun ervaringen gedeeld. Over het algemeen zijn de respondenten iets meer tevreden dan vorig jaar. De NPS (Net Promoter Score) van de leasemaatschappijen steeg van 26 naar 27, zo meldt de VZR.

Tevredenheid onder leaserijders

Er waren meerdere categorieën. In de categorie grote leasemaatschappijen werd wederom ALD Automotive de winnaar, dit jaar met 546 punten. Alphabet werd tweede en Arval derde.

Bij de middelgrote en kleine leasemaatschappijen is ProMobility op de eerste plaats geëindigd. Friesland Lease staat in deze categorie op de tweede plaats, gevolgd door Multilease.

Tevredenheid onder wagenparkbeheerders

Bij de wagenparkbeheerders heeft Athlon met 482 punten het hoogst gescoord van de grote leasemaatschappijen. Bij de middelgrote en kleine maatschappijen kozen wagenparkbeheerders ProMobility opnieuw tot de beste, met 497 punten.

Tevredenheid onder private lease-rijders

Onder de private lease-rijders is Alphabet het meest populair, met 522 punten. Bij de middelgrote en kleine leasemaatschappijen is MHC Mobility hier de hoogst gewaardeerde leasemaatschappij met 559 punten.

VZR: ALD Automotive en ProMobility ‘Beste leasemaatschappij 2024’ | Fleet&Mobility

VZR: ALD Automotive en ProMobility ‘Beste leasemaatschappij 2024’

VZR • ALD Automotive en ProMobility zijn door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘beste leasemaatschappij 2024’. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het VZR Lease Event in Utrecht.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: VZR

In het jaarlijkse onderzoek, uitgevoerd door VZR en Feedback Company, hebben ruim 4.500 leaserijders, wagenparkbeheerders en private lease-rijders hun ervaringen gedeeld. Over het algemeen zijn de respondenten iets meer tevreden dan vorig jaar. De NPS (Net Promoter Score) van de leasemaatschappijen steeg van 26 naar 27, zo meldt de VZR.

Tevredenheid onder leaserijders

Er waren meerdere categorieën. In de categorie grote leasemaatschappijen werd wederom ALD Automotive de winnaar, dit jaar met 546 punten. Alphabet werd tweede en Arval derde.

Bij de middelgrote en kleine leasemaatschappijen is ProMobility op de eerste plaats geëindigd. Friesland Lease staat in deze categorie op de tweede plaats, gevolgd door Multilease.

Tevredenheid onder wagenparkbeheerders

Bij de wagenparkbeheerders heeft Athlon met 482 punten het hoogst gescoord van de grote leasemaatschappijen. Bij de middelgrote en kleine maatschappijen kozen wagenparkbeheerders ProMobility opnieuw tot de beste, met 497 punten.

Tevredenheid onder private lease-rijders

Onder de private lease-rijders is Alphabet het meest populair, met 522 punten. Bij de middelgrote en kleine leasemaatschappijen is MHC Mobility hier de hoogst gewaardeerde leasemaatschappij met 559 punten.