Marc Beers directeur new business bij Europcar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Marc Beers. (Foto: Europcar)

Dat meldt het bedrijf vandaag. In zijn nieuwe functie gaat Beers zich richten op het uitbreiden van het door hem ingezette new business beleid van de afgelopen jaren. Chris Mudde volgt Beers op als commercieel directeur bij het bedrijf. Mudde werkte het afgelopen jaar voor moederbedrijf Spuigroep. Martijn Hanekroot is algemeen directeur bij Europcar.

Europcar is een franchisenemer van Europcar Mobility Group, dat wereldwijd in meer dan 140 landen actief is. In Nederland heeft Europcar 36 vestigingen. 

Marc Beers directeur new business bij Europcar | Fleet&Mobility

Marc Beers directeur new business bij Europcar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Marc Beers. (Foto: Europcar)

Dat meldt het bedrijf vandaag. In zijn nieuwe functie gaat Beers zich richten op het uitbreiden van het door hem ingezette new business beleid van de afgelopen jaren. Chris Mudde volgt Beers op als commercieel directeur bij het bedrijf. Mudde werkte het afgelopen jaar voor moederbedrijf Spuigroep. Martijn Hanekroot is algemeen directeur bij Europcar.

Europcar is een franchisenemer van Europcar Mobility Group, dat wereldwijd in meer dan 140 landen actief is. In Nederland heeft Europcar 36 vestigingen.