Spuigroep koopt Avis Budget Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Spuigroep-eigenaar Leo van Beukering is trots op de deal met Avis Budget International. “Beide organisaties vullen elkaar naadloos aan. Avis heeft een dominante positie op Schiphol en heeft internationaal het grootste netwerk en wij hebben een landelijk dekkend netwerk van vestigingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.”

Spuigroep was 25 jaar franchisenemer van Europcar, dat recent werd gekocht door Volkswagen en Pon (dat een minderheidsaandeel krijgt). Van Beukering is vastberaden om de positie van Avis in Nederland te versterken. “We zullen investeren we in de organisatie, in de uitbreiding van het wagenpark en in de landelijke naamsbekendheid van Avis. Wereldwijde contacten en contracten van Avis Budget International gaan bij ons direct zorgen voor een sterke groei”, gelooft Van Beukering. 

Martijn Hanekroot, algemeen directeur van Europcar Autoverhuur, gaat leiding geven aan de nieuwe Avis Budget organisatie.

Tot de Spuigroep behoren verder onder meer Boedelbak, Autoschadehuis, Motorhuis (dat op plek 19 staat in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60) en Multilease (dat op plek 14 staat in de Automotive Leasemaatschappij Top 60). Beide naslagwerken zijn hier te bestellen

Spuigroep koopt Avis Budget Nederland | Fleet&Mobility

Spuigroep koopt Avis Budget Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Spuigroep-eigenaar Leo van Beukering is trots op de deal met Avis Budget International. “Beide organisaties vullen elkaar naadloos aan. Avis heeft een dominante positie op Schiphol en heeft internationaal het grootste netwerk en wij hebben een landelijk dekkend netwerk van vestigingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.”

Spuigroep was 25 jaar franchisenemer van Europcar, dat recent werd gekocht door Volkswagen en Pon (dat een minderheidsaandeel krijgt). Van Beukering is vastberaden om de positie van Avis in Nederland te versterken. “We zullen investeren we in de organisatie, in de uitbreiding van het wagenpark en in de landelijke naamsbekendheid van Avis. Wereldwijde contacten en contracten van Avis Budget International gaan bij ons direct zorgen voor een sterke groei”, gelooft Van Beukering. 

Martijn Hanekroot, algemeen directeur van Europcar Autoverhuur, gaat leiding geven aan de nieuwe Avis Budget organisatie.

Tot de Spuigroep behoren verder onder meer Boedelbak, Autoschadehuis, Motorhuis (dat op plek 19 staat in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60) en Multilease (dat op plek 14 staat in de Automotive Leasemaatschappij Top 60). Beide naslagwerken zijn hier te bestellen