Leasing en verhuur

Laatste update:

Driessen Autogroep levert leaseauto’s aan verzekeraar Veldsink Groep

Veldsink Groep en Driesen Autogroep gaan een samenwerking aan voor de langere termijn. (Foto: Veldsink Groep)

Driessen Autogroep gaat leaseauto’s leveren aan verzekeraar Veldsink Groep. Hiertoe hebben beide bedrijven een overeenkomst getekend. De verzekeraar neemt op zijn beurt alle verzekeringszaken inzake de leasevloot van Driessen Autolease voor rekening. Dat maken de bedrijven bekend.

François Driessen, directeur Driessen Autogroep, stelt dat de samenwerking beide bedrijven ten goede komt. “Flexibiliteit, duurzaamheid, brede mobiliteit en een universeel merkenportfolio blijken begrippen die steeds relevanter worden in het vormgeven van een leasevloot. Vanuit ons kenniscentrum Driessen E-mobility kunnen we daarbij laten zien wat er binnen het spectrum van de elektrificering mogelijk is.”

De vloot van Veldsink Groep omvat ongeveer 200 leaseauto’s. Het bedrijf is actief in de financiële- en arbodienstverlening. Volgens Henri Veldsink, directeur Veldsink Groep, zocht het bedrijf naar een flexibele partner voor mobiliteit. “Wij hebben een inkooptender uitgezet. Driessen Autolease kwam vervolgens als beste uit de bus.”

Driessen Autolease verlengde vorig jaar het leasecontract met voetbalvereniging PSV. De leasemaatschappij staat op plek 24 in de nieuwe Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Driessen Autogroep levert leaseauto’s aan verzekeraar Veldsink Groep | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

Driessen Autogroep levert leaseauto’s aan verzekeraar Veldsink Groep

Veldsink Groep en Driesen Autogroep gaan een samenwerking aan voor de langere termijn. (Foto: Veldsink Groep)

Driessen Autogroep gaat leaseauto’s leveren aan verzekeraar Veldsink Groep. Hiertoe hebben beide bedrijven een overeenkomst getekend. De verzekeraar neemt op zijn beurt alle verzekeringszaken inzake de leasevloot van Driessen Autolease voor rekening. Dat maken de bedrijven bekend.

François Driessen, directeur Driessen Autogroep, stelt dat de samenwerking beide bedrijven ten goede komt. “Flexibiliteit, duurzaamheid, brede mobiliteit en een universeel merkenportfolio blijken begrippen die steeds relevanter worden in het vormgeven van een leasevloot. Vanuit ons kenniscentrum Driessen E-mobility kunnen we daarbij laten zien wat er binnen het spectrum van de elektrificering mogelijk is.”

De vloot van Veldsink Groep omvat ongeveer 200 leaseauto’s. Het bedrijf is actief in de financiële- en arbodienstverlening. Volgens Henri Veldsink, directeur Veldsink Groep, zocht het bedrijf naar een flexibele partner voor mobiliteit. “Wij hebben een inkooptender uitgezet. Driessen Autolease kwam vervolgens als beste uit de bus.”

Driessen Autolease verlengde vorig jaar het leasecontract met voetbalvereniging PSV. De leasemaatschappij staat op plek 24 in de nieuwe Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos