Driessen Autogroep levert leaseauto’s aan verzekeraar Veldsink Groep

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Veldsink Groep en Driesen Autogroep gaan een samenwerking aan voor de langere termijn. (Foto: Veldsink Groep)

François Driessen, directeur Driessen Autogroep, stelt dat de samenwerking beide bedrijven ten goede komt. “Flexibiliteit, duurzaamheid, brede mobiliteit en een universeel merkenportfolio blijken begrippen die steeds relevanter worden in het vormgeven van een leasevloot. Vanuit ons kenniscentrum Driessen E-mobility kunnen we daarbij laten zien wat er binnen het spectrum van de elektrificering mogelijk is.”

De vloot van Veldsink Groep omvat ongeveer 200 leaseauto’s. Het bedrijf is actief in de financiële- en arbodienstverlening. Volgens Henri Veldsink, directeur Veldsink Groep, zocht het bedrijf naar een flexibele partner voor mobiliteit. “Wij hebben een inkooptender uitgezet. Driessen Autolease kwam vervolgens als beste uit de bus.”

Driessen Autolease verlengde vorig jaar het leasecontract met voetbalvereniging PSV. De leasemaatschappij staat op plek 24 in de nieuwe Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Driessen Autogroep levert leaseauto’s aan verzekeraar Veldsink Groep | Fleet&Mobility

Driessen Autogroep levert leaseauto’s aan verzekeraar Veldsink Groep

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Veldsink Groep en Driesen Autogroep gaan een samenwerking aan voor de langere termijn. (Foto: Veldsink Groep)

François Driessen, directeur Driessen Autogroep, stelt dat de samenwerking beide bedrijven ten goede komt. “Flexibiliteit, duurzaamheid, brede mobiliteit en een universeel merkenportfolio blijken begrippen die steeds relevanter worden in het vormgeven van een leasevloot. Vanuit ons kenniscentrum Driessen E-mobility kunnen we daarbij laten zien wat er binnen het spectrum van de elektrificering mogelijk is.”

De vloot van Veldsink Groep omvat ongeveer 200 leaseauto’s. Het bedrijf is actief in de financiële- en arbodienstverlening. Volgens Henri Veldsink, directeur Veldsink Groep, zocht het bedrijf naar een flexibele partner voor mobiliteit. “Wij hebben een inkooptender uitgezet. Driessen Autolease kwam vervolgens als beste uit de bus.”

Driessen Autolease verlengde vorig jaar het leasecontract met voetbalvereniging PSV. De leasemaatschappij staat op plek 24 in de nieuwe Automotive Leasemaatschappij Top 60.