Daling leaseregistraties in april

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Kia gaat bij de merken wederom op kop. Het merk voert al het hele jaar de leaseregistraties aan. Over heel 2022 noteert Kia een marktaandeel van 10,7 procent. Daarmee blijft het Koreaanse merk Peugeot (10,2%) nipt voor. Volkswagen volgt met 8,2 procent op ruime afstand. 

Bij de modellen is het de Peugeot 208 die de lijst aanvoert. Met een kleine 1.900 registraties gaat de 208 ook over heel 2022 aan kop. Zeventien procent van alle leaseregistraties dit jaar betreft een elektrische auto, tegen 6 procent in de eerste vier maanden van vorig jaar.

Lees het hele artikel op automotive-online.nl.

Daling leaseregistraties in april | Fleet&Mobility

Daling leaseregistraties in april

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Kia gaat bij de merken wederom op kop. Het merk voert al het hele jaar de leaseregistraties aan. Over heel 2022 noteert Kia een marktaandeel van 10,7 procent. Daarmee blijft het Koreaanse merk Peugeot (10,2%) nipt voor. Volkswagen volgt met 8,2 procent op ruime afstand. 

Bij de modellen is het de Peugeot 208 die de lijst aanvoert. Met een kleine 1.900 registraties gaat de 208 ook over heel 2022 aan kop. Zeventien procent van alle leaseregistraties dit jaar betreft een elektrische auto, tegen 6 procent in de eerste vier maanden van vorig jaar.

Lees het hele artikel op automotive-online.nl.