Stern Nederlandse retailpartner Hongqi

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Hedin

Het eerste model dat op de Nederlandse markt wordt geïntroduceerd, is de volledig elektrische zes/zeven-zits suv Hongqi E-HS9 – het vlaggenschip van Hongqi. De eerste leveringen van de Hongqi E-HS9 worden verwacht in het vierde kwartaal van 2022. Stern Premium Cars voegt het merk toe.

Later dit jaar maken meerdere nieuwe merken hun opwachting op de Nederlandse markt. Hedin sloot eerder al een overeenkomst met een ander nieuw merk, het Britse Ineos Grenadier, dat een Defender-kopie bouwt.

Stern Nederlandse retailpartner Hongqi | Fleet&Mobility

Stern Nederlandse retailpartner Hongqi

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Hedin

Het eerste model dat op de Nederlandse markt wordt geïntroduceerd, is de volledig elektrische zes/zeven-zits suv Hongqi E-HS9 – het vlaggenschip van Hongqi. De eerste leveringen van de Hongqi E-HS9 worden verwacht in het vierde kwartaal van 2022. Stern Premium Cars voegt het merk toe.

Later dit jaar maken meerdere nieuwe merken hun opwachting op de Nederlandse markt. Hedin sloot eerder al een overeenkomst met een ander nieuw merk, het Britse Ineos Grenadier, dat een Defender-kopie bouwt.