Nio werkt ook in NL samen met Leaseplan

Redactie Redactie
• Laatste update:
(foto: Nio)

Dat delen beide bedrijven mee in een gezamenlijk persbericht. Leaseplan en Nio werken al samen in Noorwegen waar de ES 8 suv beschikbaar is sinds september vorig jaar. Ook in de nu genoemde vier Europese landen worden nieuwe modellen van Nio in de vloot opgenomen. 

Tex Gunning, ceo van Leaseplan: “Chinese autofabrikanten zijn gearriveerd als belangrijke kracht op de Europese EV markt. Europese klanten kunnen nu kiezen uit een geheel nieuwe reeks innovatieve EV’s waardoor de traditionele merken er harder aan moeten trekken. Nio’s volgende generatie tech, inclusief batterij wisselen, heeft de zorgen over het bereik weggenomen en maakt het voor iedereen mogelijk om de overstap te maken. Daarom zijn we verheugd dat we ons partnerschap met Nio uitbreiden.”

Oprichter en ceo William Li van Nio voegt er aan toe: “Een EV kopen is een grote beslissing en vandaag kiezen meer en meer automobilisten voor de optie van een auto-abonnement. We volgen die trend samen met Leaseplan om de EV-markt in Europa verder te exploreren. We hopen dat iedere rijder de auto-emissies kan verminderen en de laatste ‘smart’ elektrische voertuig technologie kan ervaren.”

Leaseplan is recent samengegaan met ALD Automotive.

Nio werkt ook in NL samen met Leaseplan | Fleet&Mobility

Nio werkt ook in NL samen met Leaseplan

Redactie Redactie
• Laatste update:
(foto: Nio)

Dat delen beide bedrijven mee in een gezamenlijk persbericht. Leaseplan en Nio werken al samen in Noorwegen waar de ES 8 suv beschikbaar is sinds september vorig jaar. Ook in de nu genoemde vier Europese landen worden nieuwe modellen van Nio in de vloot opgenomen. 

Tex Gunning, ceo van Leaseplan: “Chinese autofabrikanten zijn gearriveerd als belangrijke kracht op de Europese EV markt. Europese klanten kunnen nu kiezen uit een geheel nieuwe reeks innovatieve EV’s waardoor de traditionele merken er harder aan moeten trekken. Nio’s volgende generatie tech, inclusief batterij wisselen, heeft de zorgen over het bereik weggenomen en maakt het voor iedereen mogelijk om de overstap te maken. Daarom zijn we verheugd dat we ons partnerschap met Nio uitbreiden.”

Oprichter en ceo William Li van Nio voegt er aan toe: “Een EV kopen is een grote beslissing en vandaag kiezen meer en meer automobilisten voor de optie van een auto-abonnement. We volgen die trend samen met Leaseplan om de EV-markt in Europa verder te exploreren. We hopen dat iedere rijder de auto-emissies kan verminderen en de laatste ‘smart’ elektrische voertuig technologie kan ervaren.”

Leaseplan is recent samengegaan met ALD Automotive.