Fleetmanagement in slimme autosleutel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met Inblue kunnen autodeuren worden geopend en afgesloten met een smartphone app. Het systeem koppelt daarnaast data van de auto over onder meer onderhoud, locatie en verbruik naar een beveiligd, cloud-based platform.

Wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen kunnen met het systeem hun vloot managen en carpoolen faciliteren.

Fleetmanagement in slimme autosleutel | Fleet&Mobility

Fleetmanagement in slimme autosleutel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met Inblue kunnen autodeuren worden geopend en afgesloten met een smartphone app. Het systeem koppelt daarnaast data van de auto over onder meer onderhoud, locatie en verbruik naar een beveiligd, cloud-based platform.

Wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen kunnen met het systeem hun vloot managen en carpoolen faciliteren.