Amsterdam en Berlijn populairste carpoolbestemmingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt carpoolplatform Blablacar.

Verder valt op dat er volgens de data van Blablacar rondom de jaarwisseling binnen Nederland meer verkeer is richting Eindhoven dan normaal. Voor de komende dagen worden er meer dan 41 duizend zitplaatsen aangeboden voor ritten vanaf, naar en binnen Nederland, dat is 31 procent meer dan vorig jaar in dezelfde periode.

Lees hier het interview met Blablacar dat onlangs werd gepubliceerd in Fleet&Mobility.

Amsterdam en Berlijn populairste carpoolbestemmingen | Fleet&Mobility

Amsterdam en Berlijn populairste carpoolbestemmingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt carpoolplatform Blablacar.

Verder valt op dat er volgens de data van Blablacar rondom de jaarwisseling binnen Nederland meer verkeer is richting Eindhoven dan normaal. Voor de komende dagen worden er meer dan 41 duizend zitplaatsen aangeboden voor ritten vanaf, naar en binnen Nederland, dat is 31 procent meer dan vorig jaar in dezelfde periode.

Lees hier het interview met Blablacar dat onlangs werd gepubliceerd in Fleet&Mobility.