Blablacar vestigt zich in Amsterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Country manager Benelux, Shana Smeets, opereerde met haar team voorheen vanuit Parijs. “Het nieuwe kantoor zorgt voor een betere connectie met de lokale markt en onze community. Nu kunnen we makkelijker inspelen op lokale events en dichter bij potentiële partners zitten.”

Het ontstaan van de Nederlandse BlaBlaCar-hub was een direct gevolg van een expansiestrategie na eerdere investeringsrondes, waaronder de grote investeringsronde van 200 miljoen dollar in september vorig jaar.

In een eerder interview met Fleet&Mobility vertelt Smeets dat het bedrijf zich eerst op particulieren richt en later op zakelijk rijders.

Blablacar vestigt zich in Amsterdam | Fleet&Mobility

Blablacar vestigt zich in Amsterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Country manager Benelux, Shana Smeets, opereerde met haar team voorheen vanuit Parijs. “Het nieuwe kantoor zorgt voor een betere connectie met de lokale markt en onze community. Nu kunnen we makkelijker inspelen op lokale events en dichter bij potentiële partners zitten.”

Het ontstaan van de Nederlandse BlaBlaCar-hub was een direct gevolg van een expansiestrategie na eerdere investeringsrondes, waaronder de grote investeringsronde van 200 miljoen dollar in september vorig jaar.

In een eerder interview met Fleet&Mobility vertelt Smeets dat het bedrijf zich eerst op particulieren richt en later op zakelijk rijders.