Up voor Inloophuis Adamas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Annelies Osinga is de nieuwe coördinator van het Inloophuis in Nieuw-Vennep. Zij nam de sleutels van de auto in ontvangst. 

Mensen kunnen bij het Inloophuis terecht voor een gesprek, het stellen van vragen en het delen van ervaringen. In het huis worden ook creatieve activiteiten georganiseerd en yoga- en tai chi-lessen gegeven. Voor kinderen en jongeren is er een aparte ruimte in het huis. 

Up voor Inloophuis Adamas | Fleet&Mobility

Up voor Inloophuis Adamas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Annelies Osinga is de nieuwe coördinator van het Inloophuis in Nieuw-Vennep. Zij nam de sleutels van de auto in ontvangst. 

Mensen kunnen bij het Inloophuis terecht voor een gesprek, het stellen van vragen en het delen van ervaringen. In het huis worden ook creatieve activiteiten georganiseerd en yoga- en tai chi-lessen gegeven. Voor kinderen en jongeren is er een aparte ruimte in het huis.