Langjarige groengas-coalitie van start

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ecofuels wint groengas uit het vergisten van biomassa uit de voedselverwerkende industrie. Greenchoice neemt het gas af en levert het aan Pitpoint. Deze partij bouwt en exploiteert 62 van de circa 140 groengas/cng-tankpunten van ons land.

Ecofuels, Greenchoice en Pitpoint willen met de samenwerking schoon vervoer bereikbaar en betaalbaar maken voor ondernemers, overheden en particulieren. Frank Laarakker, initiatiefnemer van Ecofuels: “Door een langjarige samenwerking te realiseren zeggen we tegen alle betrokken investeerders, leveranciers en klanten dat wij alle vertrouwen hebben in het succes van deze schone brandstof.”

Langjarige groengas-coalitie van start | Fleet&Mobility

Langjarige groengas-coalitie van start

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ecofuels wint groengas uit het vergisten van biomassa uit de voedselverwerkende industrie. Greenchoice neemt het gas af en levert het aan Pitpoint. Deze partij bouwt en exploiteert 62 van de circa 140 groengas/cng-tankpunten van ons land.

Ecofuels, Greenchoice en Pitpoint willen met de samenwerking schoon vervoer bereikbaar en betaalbaar maken voor ondernemers, overheden en particulieren. Frank Laarakker, initiatiefnemer van Ecofuels: “Door een langjarige samenwerking te realiseren zeggen we tegen alle betrokken investeerders, leveranciers en klanten dat wij alle vertrouwen hebben in het succes van deze schone brandstof.”