Winterband ook bij zakelijk rijder uit de gratie

Redactie Redactie
• Laatste update:

De sterke daling in het aantal winterbanden op de weg wordt volgens Kwik-Fit marketingdirecteur Arjan van der Meer veroorzaakt door de slappe winter van dit jaar.

“Omdat het weer geen aanleiding gaf, hebben veel automobilisten de zomerbanden niet gewisseld voor winterbanden. In onze bandenhotels zien we dat zowel zakelijke als particuliere klanten hun winterbanden laten liggen. Het weer was erg zacht en daarom zagen Nederlandse automobilisten de noodzaak van een bandenwissel niet en laten ze hun winterbanden in de opslag liggen tot een volgende strenge winter”, aldus Van der Meer.

Lees meer op Automotive Werkplaats.

Winterband ook bij zakelijk rijder uit de gratie | Fleet&Mobility

Winterband ook bij zakelijk rijder uit de gratie

Redactie Redactie
• Laatste update:

De sterke daling in het aantal winterbanden op de weg wordt volgens Kwik-Fit marketingdirecteur Arjan van der Meer veroorzaakt door de slappe winter van dit jaar.

“Omdat het weer geen aanleiding gaf, hebben veel automobilisten de zomerbanden niet gewisseld voor winterbanden. In onze bandenhotels zien we dat zowel zakelijke als particuliere klanten hun winterbanden laten liggen. Het weer was erg zacht en daarom zagen Nederlandse automobilisten de noodzaak van een bandenwissel niet en laten ze hun winterbanden in de opslag liggen tot een volgende strenge winter”, aldus Van der Meer.

Lees meer op Automotive Werkplaats.