Overig

Laatste update:

Leasefiets wint duurzaamheidsaward

Leasefiets van Friesland Lease heeft de Dave Bebelaar Award gewonnen. Deze jaarlijkse prijs wordt overhandigd aan het meest innovatieve duurzame mobiliteitsconcept. Leasefiets is een initiatief van Friesland Lease, waarbij Bovag een licentie verstrekt om de Bovag Leasefiets via Bovag-leden aan te kunnen bieden.

Peter Storm, Jan Baljeu en Mirjam Marinus van Friesland Lease ontvingen de prijs uit handen van Harry Filon, directeur van Duurzaam Repareren, en Nelleke Bebelaar, de weduwe van naamgever Dave Bebelaar. Wijlen Dave Bebelaar was lange tijd directeur van recyclingvereniging ARN.

Vernieuwing
Jan Baljeu, directeur van Friesland Lease: “We zijn hier echt heel blij mee. We zijn een kleine leasemaatschappij en proberen vernieuwend te zijn waar dat kan. Wij werden drie jaar geleden nog uitgelachen om dit idee, maar nu wint het aan interesse. Niet alleen bij fietsbedrijven, ook bij autobedrijven die mobiliteit willen bieden. En zakelijk bij werkgevers.“

Vorig jaar werden er nog twee awards uitgereikt, een voor kleinere en een voor grotere bedrijven. De winst ging toen naar Perfect Green en iClean Carwash.

De genomineerden waren dit jaar de Mewa Bio-Circle, de Groene Autowasbon, Förch Nederland, Service Book Nederland en de Leasefiets van Friesland Lease.

De inzenders presenteerden hun innovatie tijdens de jaarlijkse Duurzaam Repareren Zomer BBQ in Beachclub Suiderstrand in Kijkduin. Het aanwezige publiek koos daaruit de winnaar.

Op de foto: Peter Storm, Mirjam Marinus en Jan Baljeu van Friesland Lease.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Leasefiets wint duurzaamheidsaward | Fleet&Mobility

Leasefiets wint duurzaamheidsaward

Redactie Redactie
• Laatste update:

Peter Storm, Jan Baljeu en Mirjam Marinus van Friesland Lease ontvingen de prijs uit handen van Harry Filon, directeur van Duurzaam Repareren, en Nelleke Bebelaar, de weduwe van naamgever Dave Bebelaar. Wijlen Dave Bebelaar was lange tijd directeur van recyclingvereniging ARN.

Vernieuwing
Jan Baljeu, directeur van Friesland Lease: “We zijn hier echt heel blij mee. We zijn een kleine leasemaatschappij en proberen vernieuwend te zijn waar dat kan. Wij werden drie jaar geleden nog uitgelachen om dit idee, maar nu wint het aan interesse. Niet alleen bij fietsbedrijven, ook bij autobedrijven die mobiliteit willen bieden. En zakelijk bij werkgevers.“

Vorig jaar werden er nog twee awards uitgereikt, een voor kleinere en een voor grotere bedrijven. De winst ging toen naar Perfect Green en iClean Carwash.

De genomineerden waren dit jaar de Mewa Bio-Circle, de Groene Autowasbon, Förch Nederland, Service Book Nederland en de Leasefiets van Friesland Lease.

De inzenders presenteerden hun innovatie tijdens de jaarlijkse Duurzaam Repareren Zomer BBQ in Beachclub Suiderstrand in Kijkduin. Het aanwezige publiek koos daaruit de winnaar.

Op de foto: Peter Storm, Mirjam Marinus en Jan Baljeu van Friesland Lease.