Managers Friesland Campina, Accenture en PGGM strijden om mobiliteitsprijs

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Tijdens het Fleetmanagement event, dat op 23 mei plaatsvindt in de Van Nelle-fabriek in Rotterdam, wordt bekend wie de opvolger wordt van Miranda Koning van Ymere. Zij werd vorig jaar gekroond tot Mobiliteitsmanager van het Jaar.

Managers Friesland Campina, Accenture en PGGM strijden om mobiliteitsprijs | Fleet&Mobility

Managers Friesland Campina, Accenture en PGGM strijden om mobiliteitsprijs

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Tijdens het Fleetmanagement event, dat op 23 mei plaatsvindt in de Van Nelle-fabriek in Rotterdam, wordt bekend wie de opvolger wordt van Miranda Koning van Ymere. Zij werd vorig jaar gekroond tot Mobiliteitsmanager van het Jaar.