Marc Wittenberg (EY) verkozen tot Mobiliteitsmanager van het jaar

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Marc Wittenberg. (Foto: Marcel Cazemier)

Wittenberg is daarmee de opvolger van Arno Veenman (Volksbank), die de vorige editie van deze prijs won. Dit jaar trof de vakjury naar eigen zeggen ‘drie vakbekwame finalisten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties.’ 

De vakjury vertelt over de keuze voor Marc Wittenberg: “Marc heeft een datagedreven aanpak en heeft oog voor duurzame, flexibele en efficiënte oplossingen. Hij bereikt met actieve communicatie veel commitment binnen de organisatie. En tenslotte introduceert hij op nationaal niveau een geïntegreerd mobiliteitsconcept.

De vakjury voor de ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Pim de Weerd (ASML), Arno Veenman (de Volksbank), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Hans Verbeeten (Rabobank).

Marc Wittenberg (EY) verkozen tot Mobiliteitsmanager van het jaar | Fleet&Mobility

Marc Wittenberg (EY) verkozen tot Mobiliteitsmanager van het jaar

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Marc Wittenberg. (Foto: Marcel Cazemier)

Wittenberg is daarmee de opvolger van Arno Veenman (Volksbank), die de vorige editie van deze prijs won. Dit jaar trof de vakjury naar eigen zeggen ‘drie vakbekwame finalisten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties.’ 

De vakjury vertelt over de keuze voor Marc Wittenberg: “Marc heeft een datagedreven aanpak en heeft oog voor duurzame, flexibele en efficiënte oplossingen. Hij bereikt met actieve communicatie veel commitment binnen de organisatie. En tenslotte introduceert hij op nationaal niveau een geïntegreerd mobiliteitsconcept.

De vakjury voor de ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Pim de Weerd (ASML), Arno Veenman (de Volksbank), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Hans Verbeeten (Rabobank).