Inschrijving verkiezing Mobiliteitsmanager v/h Jaar 2020 geopend

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Wie volgt Arno Veenman, adviseur expertise HR bij de Volksbank, op als Mobiliteitsmanager van het Jaar? De inschrijvingen voor 2020 zijn geopend. De Mobiliteitsmanager van het jaar award is onderdeel van het Heliview-event Fleet Mobility Live (niet te verwarren met het evenement van Fleet&Mobility, het Future Fleet&Mobility Event). Uit de inzendingen kiest een vakjury – bestaande uit vakprofessionals waaronder oud-winnaars van de prijs – uiteindelijk de winnaar. Deze wordt bekend gemaakt op Fleet Mobility Live, dat plaatsvindt op 12 mei 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Inschrijven kan op de site van de Mobiliteitsmanager van het Jaar Award.

Lees hier het interview met Arno Veenman in vakblad Fleet&Mobility.

Inschrijving verkiezing Mobiliteitsmanager v/h Jaar 2020 geopend | Fleet&Mobility

Inschrijving verkiezing Mobiliteitsmanager v/h Jaar 2020 geopend

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Wie volgt Arno Veenman, adviseur expertise HR bij de Volksbank, op als Mobiliteitsmanager van het Jaar? De inschrijvingen voor 2020 zijn geopend. De Mobiliteitsmanager van het jaar award is onderdeel van het Heliview-event Fleet Mobility Live (niet te verwarren met het evenement van Fleet&Mobility, het Future Fleet&Mobility Event). Uit de inzendingen kiest een vakjury – bestaande uit vakprofessionals waaronder oud-winnaars van de prijs – uiteindelijk de winnaar. Deze wordt bekend gemaakt op Fleet Mobility Live, dat plaatsvindt op 12 mei 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Inschrijven kan op de site van de Mobiliteitsmanager van het Jaar Award.

Lees hier het interview met Arno Veenman in vakblad Fleet&Mobility.