Praktijkcase

Laatste update:

Publiek als zevende man bij Mobiliteitsmanager van het Jaar-verkiezing

De bekendmaking is op 12 mei.

Voor het eerst in de geschiedenis van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar mag het publiek een klein deuntje meeblazen. 

Het publiek van Fleet Mobility Live krijgt een stem in de verkiezing van de Mobiliteitsmanager van het Jaar 2020. Dat maakt de organisatie vandaag bekend. Het is voor het eerst in het 17-jarige bestaan van de verkiezing. Het publiek zal als 7e jurylid fungeren.

Een gerenommeerde vakjury, bestaande uit zes ervaren mobiliteitsprofessionals, waaronder ook eerdere winnaars van de award, beoordeelt de genomineerden op onder andere duurzaamheid, impact van beleid en persoonlijke inbreng en invloed.

Het is nog tot 1 maart mogelijk om kandidaten te nomineren. Kandidaten nomineren kan hier. Vorig jaar ging de titel naar Arno Veenman van de Volksbank.

De bekendmaking van de winnaar is op 12 mei tijdens Fleet Mobility Live.

Publiek als zevende man bij Mobiliteitsmanager van het Jaar-verkiezing | Fleet&Mobility

Publiek als zevende man bij Mobiliteitsmanager van het Jaar-verkiezing

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De bekendmaking is op 12 mei.

Het publiek van Fleet Mobility Live krijgt een stem in de verkiezing van de Mobiliteitsmanager van het Jaar 2020. Dat maakt de organisatie vandaag bekend. Het is voor het eerst in het 17-jarige bestaan van de verkiezing. Het publiek zal als 7e jurylid fungeren.

Een gerenommeerde vakjury, bestaande uit zes ervaren mobiliteitsprofessionals, waaronder ook eerdere winnaars van de award, beoordeelt de genomineerden op onder andere duurzaamheid, impact van beleid en persoonlijke inbreng en invloed.

Het is nog tot 1 maart mogelijk om kandidaten te nomineren. Kandidaten nomineren kan hier. Vorig jaar ging de titel naar Arno Veenman van de Volksbank.

De bekendmaking van de winnaar is op 12 mei tijdens Fleet Mobility Live.