Overig

Dienstverleners maken de dienst uit in Mobiliteitsverkiezing

Wie wordt de nieuwe Mobiliteitsmanager van het Jaar? (Beeld: MME)

De finalisten voor de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar komen van inginieursbureau Royal HaskoningDHV, Ernst&Young en de ANWB. Dat meldt de organisatie van het Mobiliteitsmanagement Event, dat deze prijs jaarlijks uitreikt.

De finalisten zijn Mike van Gemund (fleetmanager bij Royal HaskoningDHV), Marc Wittenberg, (global procurement manager Automotive Mobility bij EY) en Jan Jaap Krijtenburg (manager compensation benefits van de ANWB). Wie van hen zich het komende jaar de beste Mobiliteitsmanager van Nederland mag noemen, wordt bekend gemaakt tijdens MME op 11 oktober in Hart van Holland. De jury voor ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Pim de Weerd (ASML), Jos Hollestelle (Syndesmo), Arno Veenman (de Volksbank), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Hans Verbeeten (Rabobank).

Dienstverleners maken de dienst uit in Mobiliteitsverkiezing | Fleet&Mobility
Overig

Dienstverleners maken de dienst uit in Mobiliteitsverkiezing

Wie wordt de nieuwe Mobiliteitsmanager van het Jaar? (Beeld: MME)

De finalisten voor de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar komen van inginieursbureau Royal HaskoningDHV, Ernst&Young en de ANWB. Dat meldt de organisatie van het Mobiliteitsmanagement Event, dat deze prijs jaarlijks uitreikt.

De finalisten zijn Mike van Gemund (fleetmanager bij Royal HaskoningDHV), Marc Wittenberg, (global procurement manager Automotive Mobility bij EY) en Jan Jaap Krijtenburg (manager compensation benefits van de ANWB). Wie van hen zich het komende jaar de beste Mobiliteitsmanager van Nederland mag noemen, wordt bekend gemaakt tijdens MME op 11 oktober in Hart van Holland. De jury voor ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Pim de Weerd (ASML), Jos Hollestelle (Syndesmo), Arno Veenman (de Volksbank), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Hans Verbeeten (Rabobank).