Vakbeurzen voor Taxi, Fleet, Tankstations en Carwash samen naar Jaarbeurs

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Vlnr: Jelle Heidstra, Jeroen van Hooff en CEO van ProMedia Arie van Dijk (foto: Marcel Cazemier / ProMedia)

De vakbeurzen voor de verschillende branches vinden plaats op 15 en 16 november in Koninklijke Jaarbeurs. Onder de noemer Mobility Hub Experience zullen ze gezamenlijk meer dan 15.000 vierkante meter beslaan. ProMedia is de grootste uitgeverij van vakmedia in Nederland op het gebied van mobiliteit. Het exploiteert onder meer de titels TankPro, TaxiPro, CarwashPro, OVPro, Automotive en Fleet&Mobility.

“We merken dat de vakgebieden waarin we actief zijn elkaar steeds vaker raken en soms overlappen”, zegt Jelle Heidstra, director Mobility & Automotive bij ProMedia. “In de transitie naar schone, emissieloze mobiliteit zien we ‘Mobility Hubs’ ontstaan: locaties waar verschillende vervoersmodaliteiten samenkomen rond schone energievoorziening. Daaromheen ontstaat een groeiend aanbod van facilitaire diensten zoals shops, werkplekken, eetgelegenheden en auto-onderhoud. Deze hubs vormen zo een knooppunt voor uiteenlopende MAAS-oplossingen.” Door de verschillende vakbeurzen gelijktijdig onder hetzelfde dak te organiseren, wordt de overkoepelende kracht ervan in de mobiliteitstransitie nog duidelijker.

Heidstra: “De drie evenementen behouden elk hun bekende, unieke identiteit voor de exposanten en bezoekers, met een eigen beursvloer en congresprogramma. Maar de bezoekers kunnen met hun E-ticket wel direct toegang krijgen tot de andere beurzen, om zo hun kennis en netwerk te vergroten. Tegelijkertijd vinden er bovendien nog specifieke evenementen voor de OV- en de autoleasebranche plaats. Jaarbeurs is daar met zijn uitstekende bereikbaarheid per auto én openbaar vervoer de ideale locatiepartner voor.”

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “We zijn ongelofelijk trots de drie vakbeurzen in Jaarbeurs te ontvangen en we zien ernaar uit om er samen succesvolle edities van te maken.” Tankstation & Carwash Vakbeurs De Tankstation & Carwash Vakbeurs is sinds 2014 de grootste vakbeurs voor tankstations, brandstof, carwash en out-of-home food/non-food in Nederland en België. Jaarlijks bezoeken meer dan 2.500 ondernemers, eigenaren en managers beide beursdagen. Naast de beurs zijn er kennissessies en andere activiteiten op en rondom de beursvloer.

Taxi Expo

De Taxi Expo is dé ontmoetingsplek voor het zorgvervoer en de straattaxibranche in Nederland. Jaarlijks vormt deze bekende beurs het middelpunt voor iedereen die actief is in straattaxi, zorgvervoer, personenvervoer en het OV.

Het Nationaal Congres Contractvervoer is tevens het belangrijkste kennisevenement voor de sector. 

Fleet Expo

Fleet Expo is de jaarlijkse vakbeurs voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met zakelijke mobiliteit. Fleetowners en -managers, mobiliteitsmanagers, inkopers, HR-professionals en lease-experts vormen de belangrijkste doelgroep. Behalve een beursvloer met alle trends en innovaties is er ook een uitgebreid congresprogramma.

Vakbeurzen voor Taxi, Fleet, Tankstations en Carwash samen naar Jaarbeurs | Fleet&Mobility

Vakbeurzen voor Taxi, Fleet, Tankstations en Carwash samen naar Jaarbeurs

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Vlnr: Jelle Heidstra, Jeroen van Hooff en CEO van ProMedia Arie van Dijk (foto: Marcel Cazemier / ProMedia)

De vakbeurzen voor de verschillende branches vinden plaats op 15 en 16 november in Koninklijke Jaarbeurs. Onder de noemer Mobility Hub Experience zullen ze gezamenlijk meer dan 15.000 vierkante meter beslaan. ProMedia is de grootste uitgeverij van vakmedia in Nederland op het gebied van mobiliteit. Het exploiteert onder meer de titels TankPro, TaxiPro, CarwashPro, OVPro, Automotive en Fleet&Mobility.

“We merken dat de vakgebieden waarin we actief zijn elkaar steeds vaker raken en soms overlappen”, zegt Jelle Heidstra, director Mobility & Automotive bij ProMedia. “In de transitie naar schone, emissieloze mobiliteit zien we ‘Mobility Hubs’ ontstaan: locaties waar verschillende vervoersmodaliteiten samenkomen rond schone energievoorziening. Daaromheen ontstaat een groeiend aanbod van facilitaire diensten zoals shops, werkplekken, eetgelegenheden en auto-onderhoud. Deze hubs vormen zo een knooppunt voor uiteenlopende MAAS-oplossingen.” Door de verschillende vakbeurzen gelijktijdig onder hetzelfde dak te organiseren, wordt de overkoepelende kracht ervan in de mobiliteitstransitie nog duidelijker.

Heidstra: “De drie evenementen behouden elk hun bekende, unieke identiteit voor de exposanten en bezoekers, met een eigen beursvloer en congresprogramma. Maar de bezoekers kunnen met hun E-ticket wel direct toegang krijgen tot de andere beurzen, om zo hun kennis en netwerk te vergroten. Tegelijkertijd vinden er bovendien nog specifieke evenementen voor de OV- en de autoleasebranche plaats. Jaarbeurs is daar met zijn uitstekende bereikbaarheid per auto én openbaar vervoer de ideale locatiepartner voor.”

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “We zijn ongelofelijk trots de drie vakbeurzen in Jaarbeurs te ontvangen en we zien ernaar uit om er samen succesvolle edities van te maken.” Tankstation & Carwash Vakbeurs De Tankstation & Carwash Vakbeurs is sinds 2014 de grootste vakbeurs voor tankstations, brandstof, carwash en out-of-home food/non-food in Nederland en België. Jaarlijks bezoeken meer dan 2.500 ondernemers, eigenaren en managers beide beursdagen. Naast de beurs zijn er kennissessies en andere activiteiten op en rondom de beursvloer.

Taxi Expo

De Taxi Expo is dé ontmoetingsplek voor het zorgvervoer en de straattaxibranche in Nederland. Jaarlijks vormt deze bekende beurs het middelpunt voor iedereen die actief is in straattaxi, zorgvervoer, personenvervoer en het OV.

Het Nationaal Congres Contractvervoer is tevens het belangrijkste kennisevenement voor de sector. 

Fleet Expo

Fleet Expo is de jaarlijkse vakbeurs voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met zakelijke mobiliteit. Fleetowners en -managers, mobiliteitsmanagers, inkopers, HR-professionals en lease-experts vormen de belangrijkste doelgroep. Behalve een beursvloer met alle trends en innovaties is er ook een uitgebreid congresprogramma.