Business Lease wint Europese innovatie award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maakt de leasemaatschappij vandaag bekend.

Business Lease krijgt de prijs omdat het bedrijf volgens Frost & Sullivan producten en diensten heeft die klanten helpen bij het verminderen van operationele kosten, het verkleinen van het wagenpark en de bijbehorende kosten, de mobiliteit per auto vergroten en het genereren van inkomsten op het wagenpark.

Stijn Otten, director innovation & business development bij de Business Lease Group, nam de award in Londen in ontvangst. “In 2018 willen we het meest innovatieve autoleasebedrijf in Europa zijn. We zetten volledig in op onze bedrijfsfilosofie ‘Better Care’. Bijvoorbeeld door mee te denken hoe één auto zo effectief mogelijk kan worden ingezet. Ook hebben we de ambitie om meer elektrische auto’s toe te voegen aan het wagenpark.”

Frost & Sullivan deelde nog meer awards uit in de mobiliteitsbranche. Zo won onder andere autodeelconcept Bluemove de Traditional Carsharing Customer Value Leadership Award, Borusan Otomotiv Premium de Turkish Fleet Long Term Rental Customer Value Leadership Award en Oxbotica de Autonomous Driving Software Technology Leadership Award.

Tomtom Telematics, dat gisteren een samenwerking met PSA aankondigde, won de European Fleet Telematics Company of the Year Award.

Op de foto: Stijn Otten (links), director innovation & business development bij Business Lease, en Robbert van Muyden (rechts), director international sales, marketing & operations. 

Business Lease wint Europese innovatie award | Fleet&Mobility

Business Lease wint Europese innovatie award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maakt de leasemaatschappij vandaag bekend.

Business Lease krijgt de prijs omdat het bedrijf volgens Frost & Sullivan producten en diensten heeft die klanten helpen bij het verminderen van operationele kosten, het verkleinen van het wagenpark en de bijbehorende kosten, de mobiliteit per auto vergroten en het genereren van inkomsten op het wagenpark.

Stijn Otten, director innovation & business development bij de Business Lease Group, nam de award in Londen in ontvangst. “In 2018 willen we het meest innovatieve autoleasebedrijf in Europa zijn. We zetten volledig in op onze bedrijfsfilosofie ‘Better Care’. Bijvoorbeeld door mee te denken hoe één auto zo effectief mogelijk kan worden ingezet. Ook hebben we de ambitie om meer elektrische auto’s toe te voegen aan het wagenpark.”

Frost & Sullivan deelde nog meer awards uit in de mobiliteitsbranche. Zo won onder andere autodeelconcept Bluemove de Traditional Carsharing Customer Value Leadership Award, Borusan Otomotiv Premium de Turkish Fleet Long Term Rental Customer Value Leadership Award en Oxbotica de Autonomous Driving Software Technology Leadership Award.

Tomtom Telematics, dat gisteren een samenwerking met PSA aankondigde, won de European Fleet Telematics Company of the Year Award.

Op de foto: Stijn Otten (links), director innovation & business development bij Business Lease, en Robbert van Muyden (rechts), director international sales, marketing & operations.