Future Fleet&Mobility Event: de toekomst van zakelijke mobiliteit

Drie thema’s, één gedachte

Steven Don Steven Don
• Laatste update:
Future Fleet&Mobility Experience vindt plaats op 14 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Voor het complete programma van FFME en een overzicht van alle sprekers kunt u terecht op www.ffme.nl.

Het nieuwe evenement Future Fleet&Mobility Experience vindt plaats op 14 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Daar is een goed overzicht te zien van alle trends en innovaties op het gebied van zakelijke mobiliteit. Het evenement is een combinatie van informatie en inspiratie met een line-up van uiteenlopende sprekers en alle ruimte om te netwerken. Daarnaast kunnen testritten in elektrische auto’s worden gemaakt en is er een overzicht van innovaties in laadinfrastructuur, telematica, autodelen, openbaar vervoer en alle andere tools en concepten die nodig zijn om mobiliteit efficiënter en duurzamer te maken. 

Innovatiethema’s 

connectivityDrie innovatiethema’s vormen de pijlers van het event. Ze hebben alle drie een eigen zaal – een dome – op de beursvloer, met ieder een eigen programma. In de dome Connectivity is Everything is alles te horen over hoe connectiviteit de leasevloot verandert, maar ook belangrijke technische trends komen aan de orde. Evenals de ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie en hoe je geld kunt verdienen met fleetdata. 

movementsIn de dome New Mobility Movements draait het om duurzame stadsdistributie, hoe autodealers zichzelf opnieuw moeten uitvinden van autoretailers tot duurzame mobiliteitspartner en hoe bedrijven de overstap kunnen maken van wagenparkbeheer naar MaaS-oplossingen.
Ook is er aandacht voor de veranderingen in zakelijke mobiliteit vanuit het perspectief van de leasemaatschappij en hoe een fietsplan met beloningsysteem werknemers massaal op de tweewieler kreeg.

drivelines Elektrificatie van het wagenpark en de gevolgen daarvan op het energienetwerk is een onderwerp dat aan bod komt in de dome Drivelines of the Future. Naast de uitdagingen van het leren omgaan met elektrische auto’s is er ook een paneldiscussie over EV’s.

Programma

  • 11:00 uur: Ontvangst
  • 12:00 uur: Lunch
  • 12:30 – 17:00 uur: Diverse workshops op de beursvloer
  • 17:00 uur Borrel
  • 19:00 uur: Afsluiting

Kortom: als mobiliteitsmanager kunt u zelf kiezen over welke onderwerpen u zich wilt laten bijpraten. Voor alle duidelijkheid zijn ook alle stands op de beursvloer gerangschikt op thema.

De sprekers die op het event optreden komen uit alle geledingen van de markt en geven vanuit hun expertise een visie op de ontwikkelingen. Binnen het thema Mobiliteitsconcepten van deze editie van Fleet&Mobility geeft een aantal van hen acte de présence in een aantal artikelen. Voor het complete programma van FFME en een overzicht van alle sprekers kunt u terecht op www.ffme.nl.

Drie thema’s, één gedachte | Fleet&Mobility
Future Fleet&Mobility Event: de toekomst van zakelijke mobiliteit

Drie thema’s, één gedachte

Steven Don Steven Don
• Laatste update:
Future Fleet&Mobility Experience vindt plaats op 14 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Voor het complete programma van FFME en een overzicht van alle sprekers kunt u terecht op www.ffme.nl.

Het nieuwe evenement Future Fleet&Mobility Experience vindt plaats op 14 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Daar is een goed overzicht te zien van alle trends en innovaties op het gebied van zakelijke mobiliteit. Het evenement is een combinatie van informatie en inspiratie met een line-up van uiteenlopende sprekers en alle ruimte om te netwerken. Daarnaast kunnen testritten in elektrische auto’s worden gemaakt en is er een overzicht van innovaties in laadinfrastructuur, telematica, autodelen, openbaar vervoer en alle andere tools en concepten die nodig zijn om mobiliteit efficiënter en duurzamer te maken. 

Innovatiethema’s 

connectivityDrie innovatiethema’s vormen de pijlers van het event. Ze hebben alle drie een eigen zaal – een dome – op de beursvloer, met ieder een eigen programma. In de dome Connectivity is Everything is alles te horen over hoe connectiviteit de leasevloot verandert, maar ook belangrijke technische trends komen aan de orde. Evenals de ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie en hoe je geld kunt verdienen met fleetdata. 

movementsIn de dome New Mobility Movements draait het om duurzame stadsdistributie, hoe autodealers zichzelf opnieuw moeten uitvinden van autoretailers tot duurzame mobiliteitspartner en hoe bedrijven de overstap kunnen maken van wagenparkbeheer naar MaaS-oplossingen.
Ook is er aandacht voor de veranderingen in zakelijke mobiliteit vanuit het perspectief van de leasemaatschappij en hoe een fietsplan met beloningsysteem werknemers massaal op de tweewieler kreeg.

drivelines Elektrificatie van het wagenpark en de gevolgen daarvan op het energienetwerk is een onderwerp dat aan bod komt in de dome Drivelines of the Future. Naast de uitdagingen van het leren omgaan met elektrische auto’s is er ook een paneldiscussie over EV’s.

Programma

  • 11:00 uur: Ontvangst
  • 12:00 uur: Lunch
  • 12:30 – 17:00 uur: Diverse workshops op de beursvloer
  • 17:00 uur Borrel
  • 19:00 uur: Afsluiting

Kortom: als mobiliteitsmanager kunt u zelf kiezen over welke onderwerpen u zich wilt laten bijpraten. Voor alle duidelijkheid zijn ook alle stands op de beursvloer gerangschikt op thema.

De sprekers die op het event optreden komen uit alle geledingen van de markt en geven vanuit hun expertise een visie op de ontwikkelingen. Binnen het thema Mobiliteitsconcepten van deze editie van Fleet&Mobility geeft een aantal van hen acte de présence in een aantal artikelen. Voor het complete programma van FFME en een overzicht van alle sprekers kunt u terecht op www.ffme.nl.