Go Greener wint Fleet Innovatie Prijs 2010

Redactie Redactie
• Laatste update:

Go Greener versloeg daarmee 7 Wheel lease van ALD Automotive en Mobilease van Mobilys.

“Het is fantastisch dat we deze prijs hebben binnengehaald. Als een vakjury je als winnaar aanwijst heb je hem ook echt  verdiend. We hopen dat dit de aandacht bij wagenparkbeheerders voor het onderwerp bandenspanning een enorme boost gaat geven. En daarmee de veiligheid. En de verkoop van ons product natuurlijk”, aldus winnaar Ton van Rooijen van Go Greener.

Rechtstreekse sturing
Met het TPMS-systeem van Go Greener wordt actuele informatie over de bandenspanning aan de bestuurder doorgegeven.

Volgens de jury is er gekozen voor Go Greener vanwege de communicatie tussen het TPMS in de auto en de chauffeur, planner en/of wagenparkbeheerder. “Dit leidt ertoe dat de chauffeur rechtstreeks gestuurd kan worden naar dichtstbijzijnde bandenfitter of pompstation. Dit kan een grote hoeveelheid (ernstige) ongelukken voorkomen en levert daarnaast een belangrijke verbetering op van bandenslijtage en brandstofverbruik”, aldus het jury rapport.