Toyota niet op AutoRAI 2011

Redactie Redactie
• Laatste update:

De afzegging geldt alleen voor het merk Toyota, voor wat betreft alle andere merken lopen de inschrijvingen volgens ’t Hooft juist boven verwachting. Opvallend is dat Lexus, eveneens uit de Louwman & Parqui-stal, wel naar de beurs komt. De status van Suzuki, waarvan de importeur ook onderdeel vormt van Louwman Groep, is op dit moment nog niet bekend.

78 procent binnen
’t Hooft zegt de beslissing van Toyota te betreuren, maar is desondanks zeer positief over de voortgang van de beurs. “Het gaat uitstekend met de inschrijvingen, op dit moment hebben we 78% van alle merken binnen. Ter vergelijking: in 2009 eindigden we met 69%. En we verwachten uiteindelijk op 85% uit te komen.”

Toyota niet op AutoRAI 2011 | Fleet&Mobility

Toyota niet op AutoRAI 2011

Redactie Redactie
• Laatste update:

De afzegging geldt alleen voor het merk Toyota, voor wat betreft alle andere merken lopen de inschrijvingen volgens ’t Hooft juist boven verwachting. Opvallend is dat Lexus, eveneens uit de Louwman & Parqui-stal, wel naar de beurs komt. De status van Suzuki, waarvan de importeur ook onderdeel vormt van Louwman Groep, is op dit moment nog niet bekend.

78 procent binnen
’t Hooft zegt de beslissing van Toyota te betreuren, maar is desondanks zeer positief over de voortgang van de beurs. “Het gaat uitstekend met de inschrijvingen, op dit moment hebben we 78% van alle merken binnen. Ter vergelijking: in 2009 eindigden we met 69%. En we verwachten uiteindelijk op 85% uit te komen.”