Personenauto's

Laatste update:

AutoRAI heeft preview voor fleetowners

Op 16 april, de dag voordat de AutoRAI voor het grote publiek open gaat, vindt de Fleetowners Dag en het Fleetowners Congres plaats. Fleetowners en wagenparkbeheerder kunnen zich hier laten informeren over de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Het Fleetowners Congres krijgt de vorm van een museumroute over de beursvloer. Via drie samengestelde routes worden fleetowners geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van telematica, big data en duurzaamheid.

Zo laat Mark Raben (director innovation & product strategy bij SAP Nederland) met enkele opvallende praktijkcases zien wat er allemaal mogelijk is met big data. Jurist Alexander Singewald gaat in op wat je met de beschikbare data mag in het kader van de privacywetgeving.

Carlo van de Weijer (director smart mobility Technische Universiteit Eindhoven en vice president business development Tomtom Traffic Solutions) bespreekt de opkomst van smart mobility en uiteraard is er ook aandacht voor duurzaamheid. Pieter van Geel, (voormalig staatssecretaris en als adviseur betrokken bij het SER Energieakkoord) behandelt de ontwikkelingen op het gebied van milieuvriendelijkere aandrijflijnen en een lager brandstofverbruik.

Verder zullen vertegenwoordigers van verschillende automerken hun innovaties aan de bezoekers uit de doeken doen. Na het congres kunnen deelnemers de officiële opening van de AutoRAI 2015 bijwonen.

Het Fleetowners Congres is bedoeld voor fleetowners met een groot wagenpark. Deelname is alleen mogelijk op uitnodiging van de organisatie of partners van het evenement.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
AutoRAI heeft preview voor fleetowners | Fleet&Mobility

AutoRAI heeft preview voor fleetowners

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Fleetowners Congres krijgt de vorm van een museumroute over de beursvloer. Via drie samengestelde routes worden fleetowners geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van telematica, big data en duurzaamheid.

Zo laat Mark Raben (director innovation & product strategy bij SAP Nederland) met enkele opvallende praktijkcases zien wat er allemaal mogelijk is met big data. Jurist Alexander Singewald gaat in op wat je met de beschikbare data mag in het kader van de privacywetgeving.

Carlo van de Weijer (director smart mobility Technische Universiteit Eindhoven en vice president business development Tomtom Traffic Solutions) bespreekt de opkomst van smart mobility en uiteraard is er ook aandacht voor duurzaamheid. Pieter van Geel, (voormalig staatssecretaris en als adviseur betrokken bij het SER Energieakkoord) behandelt de ontwikkelingen op het gebied van milieuvriendelijkere aandrijflijnen en een lager brandstofverbruik.

Verder zullen vertegenwoordigers van verschillende automerken hun innovaties aan de bezoekers uit de doeken doen. Na het congres kunnen deelnemers de officiële opening van de AutoRAI 2015 bijwonen.

Het Fleetowners Congres is bedoeld voor fleetowners met een groot wagenpark. Deelname is alleen mogelijk op uitnodiging van de organisatie of partners van het evenement.