Franse merken tóch op AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fleetmotive.nl, het onafhankelijke online portaal voor wagenparkbeheerders, heeft er nu in samenwerking met leasemaatschappij Athlon Car Lease voor gezorgd dat er toch een Peugeot en een Renault op de beurs te bewonderen zijn.  Ook de Civic Hybride van het eveneens ontbrekende Honda is te zien. “De zakelijke markt is zeker goed voor de helft van de totale nieuwverkopen”, zegt hoofdredacteur Jelle Heidstra. “Wij vinden dat er daarom ook een paviljoen voor zakelijke auto’s moet zijn. En daar horen deze modellen ook thuis.”

In totaal staan er twintig modellen van de grootste zakelijke merken op de stand, waaronder verder de merken die zelf ook deelnemen. De auto’s zijn ingedeeld in de bijtellingscategorieën 14%, 20% en 25%. Heidstra: “Importeurs die hebben besloten niet deel te nemen hebben daar ongetwijfeld goede redenen voor. Maar als onafhankelijk vakblad willen wij wagenparkbeheerders en leaserijders een zo volledig mogelijk overzicht bieden, zodat ze een goede vergelijking kunnen maken.”

Leasemaatschappij Athlon Car Lease, met bijna 130.000 auto’s een van de grootste autoleasemaatschappijen van Nederland, was bereid om het initiatief van Fleetmotive.nl te ondersteunen. Zij zorgde ervoor dat op de stand de belangrijkste nieuwe zakenauto’s te bezichtigen zijn. “Dit initiatief past bij ons karakter om bezig te zijn met nieuwe en verrassende ideeën”, aldus marketingmanager Colin Ouwerling van Athlon Car Lease. “Het is bovendien een goede manier om wagenparkbeheerders te laten zien dat wij als onafhankelijke leasemaatschappij altijd een maatoplossing kunnen bieden, ook al is die onorthodox.”

Franse merken tóch op AutoRAI | Fleet&Mobility

Franse merken tóch op AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fleetmotive.nl, het onafhankelijke online portaal voor wagenparkbeheerders, heeft er nu in samenwerking met leasemaatschappij Athlon Car Lease voor gezorgd dat er toch een Peugeot en een Renault op de beurs te bewonderen zijn.  Ook de Civic Hybride van het eveneens ontbrekende Honda is te zien. “De zakelijke markt is zeker goed voor de helft van de totale nieuwverkopen”, zegt hoofdredacteur Jelle Heidstra. “Wij vinden dat er daarom ook een paviljoen voor zakelijke auto’s moet zijn. En daar horen deze modellen ook thuis.”

In totaal staan er twintig modellen van de grootste zakelijke merken op de stand, waaronder verder de merken die zelf ook deelnemen. De auto’s zijn ingedeeld in de bijtellingscategorieën 14%, 20% en 25%. Heidstra: “Importeurs die hebben besloten niet deel te nemen hebben daar ongetwijfeld goede redenen voor. Maar als onafhankelijk vakblad willen wij wagenparkbeheerders en leaserijders een zo volledig mogelijk overzicht bieden, zodat ze een goede vergelijking kunnen maken.”

Leasemaatschappij Athlon Car Lease, met bijna 130.000 auto’s een van de grootste autoleasemaatschappijen van Nederland, was bereid om het initiatief van Fleetmotive.nl te ondersteunen. Zij zorgde ervoor dat op de stand de belangrijkste nieuwe zakenauto’s te bezichtigen zijn. “Dit initiatief past bij ons karakter om bezig te zijn met nieuwe en verrassende ideeën”, aldus marketingmanager Colin Ouwerling van Athlon Car Lease. “Het is bovendien een goede manier om wagenparkbeheerders te laten zien dat wij als onafhankelijke leasemaatschappij altijd een maatoplossing kunnen bieden, ook al is die onorthodox.”