Elektrische auto fors goedkoper in onderhoud

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het verschil in onderhoudskosten kan wel oplopen tot 70 procent, zo blijkt uit de gegevens van TecRMI. Zo kost een VW Up 1.0 ongeveer 18 euro per maand, en zijn elektrische broertje vijf euro. Het gaat hierbij om onderhoud exclusief banden en reparatie en inclusief de werkzaamheden die volgens de fabrikanten onder een servicebeurt vallen.

Lees het volledige artikel hier.

Elektrische auto fors goedkoper in onderhoud | Fleet&Mobility

Elektrische auto fors goedkoper in onderhoud

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het verschil in onderhoudskosten kan wel oplopen tot 70 procent, zo blijkt uit de gegevens van TecRMI. Zo kost een VW Up 1.0 ongeveer 18 euro per maand, en zijn elektrische broertje vijf euro. Het gaat hierbij om onderhoud exclusief banden en reparatie en inclusief de werkzaamheden die volgens de fabrikanten onder een servicebeurt vallen.

Lees het volledige artikel hier.