Euromaster start bandenserviceconcept

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mastercare bestaat uit een combinatie van periodieke inspecties van voertuigen op de momenten dat ze niet in gebruik zijn, en online inzicht in de actuele bandenconditie. De actuele data geeft inzicht in het juiste moment voor vervangen of herprofileren (bij vrachtwagens) van banden, waardoor er meer kilometers uit een band kunnen worden gehaald.

Mastercare is sinds deze maand beschikbaar voor elk wagenparke en vanaf 1 euro per band. 

Euromaster start bandenserviceconcept | Fleet&Mobility

Euromaster start bandenserviceconcept

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mastercare bestaat uit een combinatie van periodieke inspecties van voertuigen op de momenten dat ze niet in gebruik zijn, en online inzicht in de actuele bandenconditie. De actuele data geeft inzicht in het juiste moment voor vervangen of herprofileren (bij vrachtwagens) van banden, waardoor er meer kilometers uit een band kunnen worden gehaald.

Mastercare is sinds deze maand beschikbaar voor elk wagenparke en vanaf 1 euro per band.