‘Toyota: dieselmotor blijft’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die Welt meldde gisteren dat Toyota zich concentreert op hybride- en waterstofauto`s, en dat het doorontwikkelen van de dieselmotor niet in de planning ligt. 

De autofabrikant reageert vandaag dat het artikel ongefundeerd is. “We hebben nooit gezegd dat we zouden stoppen met de verbrandingsmotor omdat we denken dat die nog steeds een rol zal spelen in bepaalde toepassingen en geografische gebieden”, aldus Jean-Yves Jault van Toyota Motor Europe.

Lees meer op Automotive Management.

‘Toyota: dieselmotor blijft’ | Fleet&Mobility

‘Toyota: dieselmotor blijft’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die Welt meldde gisteren dat Toyota zich concentreert op hybride- en waterstofauto`s, en dat het doorontwikkelen van de dieselmotor niet in de planning ligt. 

De autofabrikant reageert vandaag dat het artikel ongefundeerd is. “We hebben nooit gezegd dat we zouden stoppen met de verbrandingsmotor omdat we denken dat die nog steeds een rol zal spelen in bepaalde toepassingen en geografische gebieden”, aldus Jean-Yves Jault van Toyota Motor Europe.

Lees meer op Automotive Management.