`Autodelen geeft autoverkoop een boost`

Redactie Redactie
• Laatste update:

De analisten erkennen dat de totale vloot naar verwachting krimpt, in Amerika met meer dan 25 miljoen auto’s. Maar, omdat de levensverwachting van on-demand auto’s ongeveer drie jaar korter is vanwege de hogere bezettingsgraad, wordt de omloopsnelheid hoger en daardoor uiteindelijk ook de autoverkoop.

Daarnaast is autodelen en on-demand een auto bestellen praktisch en financieel aantrekkelijk in grootstedelijke gebieden. Ook voor mensen die nu geen gebruik maken van een auto, bijvoorbeeld vanwege de hoge kosten. De analisten melden bij Bloomberg dat 61 procent van de huishoudens in grootstedelijk Amerika het financieel aantrekkelijk vindt om over te schakelen op mobiliteitsdiensten.

`Autodelen geeft autoverkoop een boost` | Fleet&Mobility

`Autodelen geeft autoverkoop een boost`

Redactie Redactie
• Laatste update:

De analisten erkennen dat de totale vloot naar verwachting krimpt, in Amerika met meer dan 25 miljoen auto’s. Maar, omdat de levensverwachting van on-demand auto’s ongeveer drie jaar korter is vanwege de hogere bezettingsgraad, wordt de omloopsnelheid hoger en daardoor uiteindelijk ook de autoverkoop.

Daarnaast is autodelen en on-demand een auto bestellen praktisch en financieel aantrekkelijk in grootstedelijke gebieden. Ook voor mensen die nu geen gebruik maken van een auto, bijvoorbeeld vanwege de hoge kosten. De analisten melden bij Bloomberg dat 61 procent van de huishoudens in grootstedelijk Amerika het financieel aantrekkelijk vindt om over te schakelen op mobiliteitsdiensten.